Bedrijfswebsite Werken bij Hutten Puur Hutten De Verspillingsfabriek

Geluk inspireert werkgeversvereniging BZW

Kennis delen, van elkaar leren en elkaar inspireren, dat doen we graag bij Hutten. Neem werkgeluk. De rode draad van ons HR-beleid. Voor ons heel gewoon, maar voor andere organisaties best bijzonder. HR-directeur Pascal Verheugd deelt onze ervaringen graag. Bijvoorbeeld tijdens een bijeenkomst met meer dan honderd HR-directeuren en –managers van de Brabant Zeeuwse Werkgeversvereniging (BZW) op het Hutten Culinair Centrum in Veghel.

De menselijke maat voorop stellen. Bij Hutten is dit al meer dan tachtig jaar de normaalste zaak van de wereld. Pascal Verheugd: “Ga er nou eens vanuit dat mensen positief zijn over hun werk, dat ze houden van hun vak. Die hoeven niet verteld te worden wat ze moeten doen en hoe ze het moeten doen. Ga het gesprek aan met elkaar en ontwikkel een collectieve ambitie. Zet je schouders eronder en faciliteer je mensen. Duurzaam HR-beleid met aandacht voor werkgeluk, vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Wij geloven erin dat daaruit resultaat komt. Minder ziekteverzuim, meer productief, betere samenwerking, meer innovatie, meer creativiteit."

'Ja, dat is zeker inspirerend. Geluk werkt en talent centraal @pascalverheugd en @bobhutten #petjeaf', twitterde een van de aanwezigen gisteren na afloop van de bijeenkomst. En daar worden wij blij van. Dat bevestigt ons in onze koers dat werkgeluk een beetje normaler maken best bijzonder is.

Wil je meer weten over ons HR-beleid en horen hoe dat nou precies zit met werkgeluk? Neem dan eens contact op met Pascal Verheugd: pascal.verheugd@hutten.eu