Bedrijfswebsite Werken bij Hutten Puur Hutten De Verspillingsfabriek
Header Blog Hutten 1800x600 27 hash70626a2872fb5970

Hoe acties als Let’s Ketch-up bijdragen aan de bedrijfscultuur

Hutten gaat ervoor de beste, leukste en gelukkigste te zijn. Bijdragen aan een fijne cultuur binnen een bedrijf vinden we vanzelfsprekend. Regelmatig bedenken we dan ook acties om onze gasten te verrassen. Met de dagactie 'Let’s Ketch-up met tosti's' willen we de verbinding tussen mensen stimuleren. De actie werd ingezet met een knipoog naar de zomervakantie die voorbij is.  

Na de vakantie is het heerlijk om die vakantiemomenten weer op te halen met elkaar. Waan je weer even in tropische sferen en vraag elkaar maar raak! Om het ijs te breken hadden we daarvoor een leuke poster gemaakt met vragen als ‘Van welke zomerhit krijg jij een lach op je gezicht’  en ‘Waar ontmoette jij je eerste vakantieliefde?’ 

Gasten blij maken
“Ik had mijn boterhammen al meegenomen, maar ben toch voor een tosti gegaan,” Suzan werkt bij SPG Prints en luncht dagelijks in het restaurant. Ze ging vandaag voor de vegetarische naantosti met hummus. Net als haar collega Petra, die altijd vegetarisch eet. Locatieverantwoordelijke bij SPG Prints, Angelique Emonds, is tevreden over de actie. Samen met haar doorgewinterde collega’s Berty van Beusekom en Carolijn van de Westelaken vormt ze een geoliede machine in het bedrijfsrestaurant. De dames kennen hun gasten door en door en weten waar hun voorkeur ligt. “Er wordt hier in ploegen gegeten. Er is een echte ‘broodploeg’ en ook een ‘soepploeg’. Dat maakt dat we voor elke actie een goede inschatting kunnen maken van waar we onze gasten echt blij mee maken.” 

Stoere tosti's
De koks Niek van der Laan en Kelvin Geerts werkten de recepten uit voor drie lekkere varianten: een pittige BBQ-tosti, een vegetarische naantosti met hummus en een getoaste lamspita. “Ze zijn echt heerlijk, van mij mogen ze vaker op het menu,” aldus Petra.

Zin gekregen in zo’n lekkere tosti? Hier volgt het recept  van de naantosti met hummus.

Tosti_HBC_Themaweek_2_.jpg

Naantosti met hummus
4 personen

  • 200 gram groene asperges
  • 200 gram hummus
  • 1 rode ui in ringen
  • 2 stuks little gem sla 
  • 200 gram geraspte Gruyère-kaas
  • 100 gram crème fraîche
  • 4 kleine naanbroodjes

Zo maak je het:
Snijd de asperges en de sla in stukken van ongeveer drie centimeter en rooster deze met wat olie en peper en zout. 
Meng ringen van de rode ui, de asperges, de sla, de geraspte kaas en de crème fraîche kort door elkaar in een kom. 
Beleg een doorgesneden helft van een naanbroodje met het mengsel en doe hier de andere helft bovenop. Bak goudbruin in een paninigrill. Serveer de naantosti met hummus erbij.