Bedrijfswebsite Werken bij Hutten Puur Hutten De Verspillingsfabriek

Hoeveel multi services wil je hebben…?

Sta jij in 2015 voor de uitdaging om voor jouw organisatie (nieuwe) partners te selecteren voor de cateringdiensten, hospitality services of overige facilitaire diensten? Dan ben je vast ook bezig met de vraag hoe je deze partijen optimaal kunt laten samenwerken, zodat zij ook echt jouw bedrijfscultuur uitdragen. Hutten gelooft dat dit kan door deze diensten te laten samenwerken als één team onder de regie van één servicemanager. Onze nieuwe business unit Hutten Multi Services levert maatwerk en ontzorgt je volledig met een koffer vol services.

Iedere organisatie heeft zijn eigen kernwaarden. Hoe zorg je er nu voor dat de serviceverlening in lijn ligt met de boodschappen die je als organisatie wilt overbrengen? Hoe combineer je de excellente dienstverlening van alle partners binnen jouw organisatie naar échte toegevoegde waarde voor medewerker en gast? En hoe krijg je dat tussen de oren van al die verschillende spelers in je bedrijf? Hutten Multi Services creëert deze optimale samenwerking. Dat doen we door allereerst intensief samen te werken met jou. Hutten gelooft niet in facilitaire totaalaanbieders die de beste zeggen te zijn in álle diensten. Wij richten ons op de receptie, restauratieve diensten en gastvrijheid en we selecteren de juiste partners voor schoonmaak, beveiliging en andere services in het oog van de gast. Daarnaast stellen we onze kennis van en ervaring met het creëren van waarde, gastvrijheidsarchitectuur, werkgeluk en vitaliteitsmanagement beschikbaar. De selectie opereert vervolgens als één team onder de regie van één gekwalificeerde servicemanager, waardoor jij op operationeel vlak wordt ontzorgd. De servicemanager is jouw rechterhand en focust zich op een optimale synergie tussen de verschillende services en het bereiken van efficiëntie en kwaliteit in de operatie. De programma’s om jouw doelen te ondersteunen bieden we aan in modulevorm. Zo kunnen we maatwerk leveren. Niets moet, alles is mogelijk.

Totaalbeleving naar hoger niveau

Wij beloven dat wij de totaalbeleving zo naar een volgend level brengen. Dat klinkt gedurfd, maar zo zien wij dat niet. Bedrijven en organisaties die kiezen voor Hutten, doen dat bewust, omdat zij zich kunnen vinden in onze visie. En wij in die van hun, daar start het partnership. Zo ging Hutten de afgelopen twee maanden nieuwe partnerships aan met prachtige nieuwe opdrachtgevers, waaronder Reed Elsevier, Alliander, Automotive Campus NL, Planon, Schouwburg Cuijk en SkyHigh TV. Stuk voor stuk bedrijven en organisaties die kiezen voor een dienstverlener die verwachtingen wil overtreffen met haar gastvrijheid, die voeding weer gezond en lekker wil maken en die talenten maximaal wil ontplooien. Hutten wil van buitengewone betekenis zijn voor elkaar en de samenleving. Zo gaan wij ook de partnerships aan met onze opdrachtgevers. Met onze visie zijn we op de goede weg. De vele prijzen die we dit jaar in de wacht sleepten zijn een bevestiging van die koers. Maar we zijn er nog lang niet, we gaan door. Natuurlijk hopen we dat jij aansluit. Dat jij samen met ons van betekenis wilt zijn.

Met onze eigenwijze aanpak verzorgen we inmiddels op meer dan 150 locaties ten minste de bedrijfscatering middels self service restaurants of a la carte company restaurants. Maar ook andere diensten waaronder hospitality services, banqueting en boardroom catering. Hutten bezet daarmee een stevige plek in de top 10 van Nederlandse gastvrijheidsdienstverleners.

Benieuwd wat er voor jou in onze koffer zit? Neem dan eens een kijkje op www.hutten.eu/multi-services