Bedrijfswebsite Werken bij Hutten Puur Hutten De Verspillingsfabriek

HR-adviseur Lotte van Buul finalist HR Talent of the Year

Sterk aan tafel, een goede actieve luisterhouding, analytisch sterk, aandacht voor het proces, een harde werker die zich goed voorbereidt... Deze lovende woorden kreeg Lotte van Buul, HR-adviseur bij Hutten, van de jury van HR Talent of the Year 2018. Na een aantal spannende voorrondes plaatste ze zich samen met zeven andere aanstormende HR-talenten voor de finale van deze jaarlijkse awarduitreiking. Op 30 november mag ze pitchen voor de juryprijs. “Dit is buiten mijn comfort zone, maar ik ga ervoor!”, aldus Lotte.

De 27-jarige Lotte werkt sinds maart 2016 bij Hutten. “Ik heb bij Hutten mijn afstudeerscriptie geschreven en ik wilde hier heel graag werken nadat ik mijn diploma had behaald. Het gedachtegoed van Hutten met de visie dat het werkgeluk van de medewerkers centraal moet staan in de bedrijfsvoering spreekt mij erg aan. Ik ben gestart op de administratie van de afdeling S&O, daar heb ik heel veel geleerd. Dit heb ik ruim anderhalf jaar gedaan, vervolgens ben ik doorgegroeid naar HR-adviseur. Nu heb ik een hele leuke en veelzijdige functie waarin ik met name HR-advies geef aan onze business units Business Catering en Care & Cure. Ik bezoek locaties samen met regiomanagers, heb gesprekken met samenwerkers, directie en business unitmanagers, houd me bezig met verzuim en arbeidsrecht en geef daar onder andere ook workshops over.” 

Waardevolle feedback
Op 30 november is de finale van de verkiezing. “Ik had niet gedacht dat ik zo ver zou komen, maar nu het zover is, ga ik ervoor. Ik ben sowieso blij met alle feedback tot nu toe. Daar herken ik mezelf wel in. Naast positieve punten, krijg je ook verbeterpunten mee. Dat is fijn, want dan weet je waar je aan kunt werken.” Samen met de andere zeven finalisten reist Lotte 30 november af naar Utrecht waar HRcommunity voor het zesde jaar de HR Talent of the Year Award gaat uitreiken. Naast de juryprijs maakt Lotte ook nog kans op de publieksprijs, bestaande uit een opleidingscheque ter waarde van €6500,- bij de Trainers Academy. Met de verkiezing zet HRCommunity de helden en voorbeelden van nu en de toekomst op een podium en brengt zij ze met elkaar en andere voorlopers in het vakgebied in verbinding. HRCommunity is een netwerk van HR-professionals die door middel van het delen van kennis en inspiratie via diverse (social) mediakanalen en het organiseren van events zoveel mogelijk HR-professionals in Nederland met elkaar wil verbinden.

Op 30 november strijdt Lotte in de finale om de juryprijs, maar aan het mogelijk winnen van de publieksprijs kan iedereen een steentje bijdragen. Wij willen dan ook zoveel mogelijk stemmen verzamelen. Help jij mee? Breng je stem uit via: https://hrcommunity.nl/hrtotys... 

Bedankt, ook namens Lotte!