Bedrijfswebsite Werken bij Hutten Puur Hutten De Verspillingsfabriek

Hutten behaalt Fira niveau Zilver

Alweer een mooie bevestiging van onze inzet op MVO: Hutten heeft voor haar business unit Hutten Business Catering van het Fira Platform niveau Zilver gekregen. Fira velt een onafhankelijk en objectief oordeel over de MVO-informatie die bedrijven aanleveren.

Hutten is voor transparantie: we doen graag een boekje open over waar we mee bezig zijn en leveren graag bewijs hiervoor. We waren al in het bezit van het certificaat MVO prestatieladder niveau 3 en in september 2014 kregen we van Fira niveau Brons toegekend. Om niveau Zilver te behalen, moesten we nog meer bewijs aanleveren over de herkomst van producten, het volgen van de productketen en wie onze stakeholders zijn en waar hun belangen liggen. Fira is positief over onze vooruitstrevende visie en strategie. Onze inzet richt zich op gezonde producten en een gezonde lifestyle voor onze klanten, we promoten sociale verantwoordelijkheid in de productieketen, binden duurzame leveranciers aan ons, hebben zorg voor het milieu en social return. Ook is er waardering voor ons personeelsbeleid en de gedetailleerde informatie die we kunnen geven over waar onze food producten van De Guijt vandaan komen.

Over Fira

Fira is een onafhankelijk en objectief bureau dat op het gebied van MVO informatie van bedrijven en instellingen controleert. In een digitaal register maken organisaties hun MVO-prestaties zichtbaar. Het systeem koppelt ondernemingen die duurzaam inkopen aan potentiële duurzame leveranciers. Zo maken zij gemakkelijker duurzame keuzes die aansluiten bij hun bedrijfsstrategie. Doordat Fira onafhankelijk is, krijgen onze klanten en stakeholders de zekerheid dat onze strategie en prestaties betrouwbaar zijn.

Hutten wil van buitengewone betekenis zijn en streeft er altijd naar om de Beste, de Leukste en de Gelukkigste te zijn. Ook in onze bedrijfsrestaurants overtreffen onze samenwerkers de verwachtingen van medewerkers en gasten van onze opdrachtgevers elke dag weer. Met lekker vers en gezond eten en drinken en vanuit oprechte aandacht voor gast, beleving en omgeving.

Check voor meer info de site van Fira: www.fira.nl