Bedrijfswebsite Werken bij Hutten Puur Hutten De Verspillingsfabriek

Hutten by night

Met maatwerk en klantgerichtheid wil Hutten onderscheidend zijn. Elke dag verwerken we meer dan 150 verschillende bestellingen voor onze bedrijfscateringlocaties. Deze bestellingen kunnen de locaties tot drie uur 's middags doorgeven voor de dag erna. Om dit elke dag voor elkaar te krijgen, gaat Hutten bijna 24 uur per dag door. Een deel van onze collega's is dus midden in de nacht al hard aan het werk als de meeste mensen nog lekker in hun bed liggen. Wat ze dan doen?

We beleveren onze locaties vanuit het Hutten Culinair Centrum in Veghel. Daar komen dus alle lijntjes samen: leveranciers, keuken, magazijn en transport. Overdag wordt er in onze ambachtelijke keuken druk gekookt en wordt een deel van de dagelijkse bestellingen al voorbereid en klaargezet. Denk daarbij aan: eieren, De Guijt-melk en karnemelk, broodjes, diepvriesproducten (zoals kroketten), soepen, spreads en dressings, maaltijden en salades. Maar ook: communicatiematerialen van De Guijt, materialen van de decorafdeling en serviesgoed of meubels voor een event of partij. Samenwerkers van het magazijn verzamelen vanaf tien uur 's avonds de rest van de bestellingen. Met een team van zo'n dertien samenwerkers door de week en zeven weekendkrachten draait het magazijn bijna 24/7. We hebben het proces zo ingericht dat we 100% dedicated naar de klant kunnen zijn en maximaal flexibel blijven.

Hutten 24/7

Naast de samenwerkers van het magazijn, zijn er in het holst van de nacht ook samenwerkers in de keuken aan het werk. En zo tegen een uur of half drie arriveren de eerste chauffeurs. Om je een beeld te geven wat ze dan doen, hebben we een overzichtje gemaakt. Hutten by night, lees je mee?

16.00 uur

De samenwerkers van de sappenafdeling gaan aan de slag. Samen persen ze zo'n 1600 tot 2400 kilo sinaasappels per dag en dat levert tussen de 800 en 1200 liter sap op. Deze samenwerkers zijn rond elf uur 's avonds klaar.

18.00 uur

We leveren dagelijks verse broodsalades. Het team van de salades werkt tot een uur of drie in de nacht om dat voor elkaar te krijgen. Samen hebben ze dan tussen de 40 en 90 kilo broodsalades bereid.

18.00 – 22.00 uur

Heerkens Groenten en Fruit en Slagerij Penning bezorgen de dagverse bestellingen van groenten, fruit en vlees.

21.00 uur

De broodjesploeg treedt aan. Deze samenwerkers smeren dagelijks tussen de 1000 en 4000 broodjes! Om zeven uur 's ochtends zit hun werknacht erop.

22.00 uur

De nachtploeg van het magazijn begint met het afmaken van de bestellingen: het beladen van de koelkasten met kratten vol groenten, vlees, Hutten-producten, vers gebak en brood. Ze beladen elke dag wel 215 kasten met 800 kratten groenten en fruit, 270 kratten vlees en 350 kratten brood.

02.00- 03.00 uur

Tijd voor knappervers brood: bakkers Vermeulen en 't Kraayenest leveren het af. Bestellingen kunnen dus pas compleet worden gemaakt als de bakker is geweest!

03.00 uur

De eerste chauffeurs van Hutten gaan rijden. De laatste rijdt om zeven uur 's ochtends weg. Van Groningen tot Sittard, via zo'n twintig routes doen zij alle (bedrijfscatering)locaties aan. Ze maken 176 stops per dag, houden 44.880 gezellige praatjes per jaar en leggen samen in totaal jaarlijks 1.052.125 kilometer af!