Bedrijfswebsite Werken bij Hutten Puur Hutten De Verspillingsfabriek

Hutten-chef Terri Salminen genomineerd voor Best Food Instagram Award

Vanaf vandaag tot en met 12 september 2018 kun je je stem uitbrengen op onze Terri! Ze is namelijk genomineerd door SAVEUR Magazine voor de Best Food Instagram Award 2018. Instagram staat vol met foodfoto’s, maar de finalisten voor de Award onderscheiden zich door hun eigen stijl. En een eigen stijl heeft Terri, niet alleen haar fotografie, maar ook in de keuken. Ze werkt keihard, is in onze ogen altijd veel te bescheiden en verdient het echt te winnen. Help je mee?

Terri werkt sinds 2016 voor Hutten, maar we werkten al samen in verschillende Food Revolution projecten sinds 2014. Ze is souschef bij Microsoft en staat nu tijdelijk in de keuken bij De Nederlandse Bank, tot het verbouwde restaurant van Microsoft in oktober heropend. Hiervoor had ze haar eigen Italiaanse pop-up restaurant bij Nike en werkte ze bij Asics. Terri is geboren in Amerika, maar groeide op in het romantische Noord-Italië. Ze gelooft dat koken een praktische vorm van kunst is. Haar fotografie straalt dat ook uit en je herkent er ongetwijfeld een zweem Italië in. Terri geeft de voorkeur aan felgekleurde, natuurlijk gekweekte, seizoensgebonden ingrediënten. Ze houdt van het rustieke en het eenvoudige, en is absoluut dol op groenten. Hier lees je wat de jury zegt over het Instagram-account van Terri.

Over SAVEUR Magazine
SAVEUR Magazine is een beroemd Amerikaans tijdschrift over eten, drinken en reizen vol verhalen over verschillende wereldkeukens. De website is een van de beste foodwebsites met maar liefst twee miljoen bezoekers per maand! Sinds 2010 worden de SAVEUR Blog Awards uitgereikt in meerdere categorieën. Uit een pool van tienduizenden lezer-nominaties zijn dit jaar 66 finalisten geselecteerd in 11 categorieën. 

Super dat onze Terri daarbij zit en hartstikke verdiend! Help jij haar mee naar de overwinning? Vanaf vandaag en tot en met 12 september kun je ZO VAAK STEMMEN ALS JE WILT.

Stemmen doe je HIER (even naar het derde rijtje scrollen).

Meer zien van Terri? Ga dan naar haar Instagram account: @terrisalminen

#goterrigoterrigoterri