Bedrijfswebsite Werken bij Hutten Puur Hutten De Verspillingsfabriek

Hutten exploiteert foodoutlets op Brightlands Chemelot Campus

“Als je innovatie wilt aanzwengelen, moet je mensen stimuleren tot ontmoeting." Klaas Bos, Manager Communication bij Brightlands Chemelot Campus in Sittard-Geleen ervaart sinds eind augustus elke dag de energie die er vrijkomt in het Center Court. Dit kloppende hart van de campus verrees na twee jaar bouwen op de plek van het oude restaurant. Het is de plek om te ontspannen, ontmoeten en genieten op het campusterrein. In verschillende foodoutlets die Hutten er exploiteert kunnen bezoekers genieten van de lekkerste verse producten. “Zo mooi om te zien hoe ons voorstel vanaf papier is omgezet in realiteit," aldus Hanneke Kezer, senior salesmanager bij Hutten.

“Hutten en Brightlands vinden elkaar op kwaliteit." vervolgt Klaas Bos. “We hebben twee jaar geleden ingezet op het beter faciliteren van de partners op de campus. Er is een bijzonder gebouw gerealiseerd. De kwaliteit die Hutten ons brengt, sluit daarbij aan. Het is een echte match. Zo bieden we met vier outlets en een banquetingconcept een breed assortiment op elk moment voor elke doelgroep." Gijsbert Bos, Business Unit Manager Meeting en Events: “We hebben met ons team vanuit Hutten veel tijd gestoken in het voortraject. Zo hebben we de huisstijl voor de communicatiedragers ontwikkeld en de namen van de restaurants bedacht. Je intensief inleven in en samenwerken met je opdrachtgever is dan essentieel. Je moet de visie, wat wil deze organisatie uitdragen, heel goed begrijpen. En wie is die bezoeker op wie je die visie wil overbrengen? Dit alles moet je vertalen naar de weg die de gast vervolgens aflegt. Wij noemen dat gastvrijheidsarchitectuur."

Outlets voor elk moment
Deze weg heeft zich voor Brightlands vertaald in vier foodoutlets. In het bedrijfsrestaurant Fields genieten gasten van een wisselend assortiment van verse, huisgemaakte gerechten die dagelijks bereid worden door een Selected Chef en zijn team. Zo is er een saladebuffet in Ottolenghi-stijl en een dagelijks wisselende Ramenbar. Mill's is de luxe espressobar waar professionele baristas de perfecte americano of cappuccino creëren. Fields of Gold is het à la carte restaurant dat 125 dagen per jaar onder andere geopend is voor lunch, diner, een drankje en gezellige borrels. Voor wie moet overwerken of iets mee wil nemen naar huis is er de Little Market, de to-go shop, die voorziet in alle overige behoeften gedurende de dag. De vijfde service is het nieuwe banquetingconcept: Crossing Campus met verschillende arrangementen, breaks en andere services om elke event waar ook op de campus te faciliteren. Uiteraard werkt Hutten in de outlets en voor de banqueting met de producten van haar duurzame huislabel De Guijt. Deze producten zijn altijd de beste keuze binnen het assortiment en dragen bij aan de vitaliteit van de bezoekers door het gebruik van minder suiker, zout en vet.

Mooie start
De eerste weken zitten er inmiddels op. Locatieverantwoordelijke Angelo Mans: “Wat een prachtig begin voor ons als Hutten en alle medewerkers op de campus zo na de zomervakantie! Een mooi nieuw gebouw, waarin niets aan het toeval is overgelaten om goed te kunnen werken en gasten te verwennen. Koken, mooie koffies maken, events en banqueting verzorgen is dan ook een waar feest hier in het Center Court. We hebben al meerdere enthousiaste reacties van gasten mogen ontvangen."

Over Brightlands
Op Brightlands Chemelot Campus wordt onderzoek en ontwikkeling uitgevoerd en onderwijs gegeven op het gebied van chemie en materialen, en aanverwante life sciences. De campus ontwikkelt zich tot een creatieve broedplaats voor innovatie en nieuwe bedrijven. Deze dynamische situatie is onder meer het resultaat van samenwerking tussen de bedrijven, onderwijsinstellingen en kennisinstituten alsmede de overheid. Chemelot Campus werkt onder de naam Brightlands samen met Maastricht Health Campus, Campus Greenport Venlo en Smart Services Campus te Heerlen.

Zoek je ook iemand die van scratch af met je meedenkt over jouw nieuw te exploiteren restaurant of wil je eens met ons praten over de mogelijkheden op een bestaande locatie? Neem dan contact op met Hanneke Kezer.