Bedrijfswebsite Werken bij Hutten Puur Hutten De Verspillingsfabriek

Hutten feest mee op de Libelle Zomerweek

De Libelle Zomerweek bestaat dit jaar twintig jaar. En Hutten viert het feestje mee! Tijdens de twintigste editie op het Almeerderstrand mogen wij de catering verzorgen. Over twee weken gaan we knallen: van 23 tot en met 29 mei leggen we zo'n 80.000 bezoekers in de watten met lekkere koffie, verse broodjes, verfrissende sappen, smoothies en salades en natuurlijk smakelijke borrelhapjes om de dag feestelijk af te sluiten. Met als thema 'dans' belooft deze jubileumeditie een swingend feestje te worden. Wij hebben er zin in!

Optredens van bekende artiesten, shoppen bij meer dan 300 stands en de allerleukste workshops. Je hoeft je tijdens de Libelle Zomerweek geen seconde te vervelen. En als je dan even een break wilt, peppen wij je met het lekkere verse eten en drinken van ons huislabel De Guijt graag weer op. Je kunt de hele dag proeven van het lekkers van Hutten in het gezellige restaurant Libelle Plaza. Je vindt het restaurant op twee locaties op de Libelle Zomerweek. Begin je dag met cappuccino en aardbeiengebak en lunch met een vers gemaakte sandwich, een gezonde smoothie, een salade of tomatensoep. Aan het eind van de dag kun je hier gezellig napraten met een glas wijn en een kaasplankje.

Relaxen aan het water doe je in het Libelle Beachcafé: twee heerlijke terrassen waar je meteen in de vakantiestemming komt. Met uitzicht op het water geniet je hier onder de parasol van een verkoelend sapje of drankje en lekkere hapjes. Op het terras serveren we huisgemaakte sangria en heerlijke pizza's die zo uit de houtskooloven komen. Op het Dance Square, het grote Libelle Zomerweekplein, staat dit jaar een gezellige bar waar je een wijntje kunt drinken en waar heerlijke sappen en andere dranken worden geserveerd. Bestel er meteen wat borrelhapjes bij en het feestje kan beginnen!

Zien wij jou tijdens de Libelle Zomerweek? Lees hier alles over het bestellen van kaarten en het programma.

Meer weten over Hutten als festivalpartner? Check het hier.

En: na deze maand feest je met Hutten door tijdens tal van andere festivals en events in Nederland: Lowlands, Theaterfestival Boulevard, North Sea Jazz Festival, Ricoh Open, Lakedance en Defqon.1 Festival. Volg ons verhaal, we houden je op de hoogte!