Bedrijfswebsite Werken bij Hutten Puur Hutten De Verspillingsfabriek

Hutten gaat maaltijden verzorgen voor Villa Pardoes

Van betekenis zijn. Iets voor een ander over hebben. Toevoegen aan een beter, gelukkiger en gezonder leven. Dat is waar Hutten voor staat. Vanaf 5 augustus gaan wij Villa Pardoes in Kaatsheuvel ondersteunen met ons culinair vakmanschap. Elke vrijdagavond zullen we een heerlijke en gezonde maaltijd verzorgen voor de gezinnen van de kinderen die lijden aan een ernstige, mogelijk levensbedreigende ziekte. Daarbij kun jij als samenwerker ook van waarde zijn!

Villa Pardoes stelt wekelijks hun huisjes beschikbaar voor twaalf gezinnen, zodat hun zieke kind even aan iets anders kan denken dan aan zijn of haar ziekte. Het doel is om deze kids een onvergetelijke week te bezorgen. Daar dragen wij natuurlijk graag ons steentje aan bij. En daarbij is alle hulp welkom! De bedoeling is dat elke vrijdag een aantal samenwerkers naar Kaatsheuvel rijdt om daar de helpende hand toe te steken.

Villa Pardoes
De maaltijden worden deels bereid in het Hutten Culinair Centrum, deels in de keuken van Villa Pardoes. In Kaatsheuvel worden onze samenwerkers bijgestaan door vrijwilligers van Villa Pardoes. De gerechten bestaan onder meer uit producten die uit De Verspillingsfabriek komen. De ouders worden een avondje ontlast en voor ons is het een kleine moeite om de kinderen, die het toch al zo lastig hebben, een lekkere en gezonde maaltijd voor te schotelen. Elke samenwerker kan een handje komen helpen, daarvoor hoef je echt geen kok te zijn!

Samenwerkers
Wij gaan in totaal 50 weken lang elke vrijdagavond het eten verzorgen. Het idee komt van Bob Hutten, die samen met een aantal partners van Hutten ervoor heeft gezorgd dat vanaf augustus de kinderen en hun ouders in Villa Pardoes een jaar lang kunnen genieten van een heerlijk tweegangenbuffet. Ik zou echt geweldig vinden als er elke week drie samenwerkers in een busje vanuit Veghel naar Kaatsheuvel rijden. Of dat iemand op een van onze locaties een avondje wil komen helpen. Een prachtig initiatief waarin wij als Hutten bij kunnen dragen aan het geluk van anderen.

Wil jij ook graag de kinderen van Villa Pardoes een geweldige avond bezorgen, dat kan! Meld je dan aan bij de keukenplanning: planningkeuken@hutten.eu.