Bedrijfswebsite Werken bij Hutten Puur Hutten De Verspillingsfabriek

Hutten verwelkomt nieuwe samenwerkers na succesvolle wervingsdagen

Wij openden onlangs weer onze deuren voor de Hutten Wervingsdagen. In onze stijlvolle eventlocatie Orangerie in Den Bosch en het Hutten Culinair Centrum in Veghel konden de koks en cateringmedewerkers van de toekomst letterlijk een kijkje in de keuken nemen.

De eerste wervingsdag had plaats in de fraai gedecoreerde Orangerie. Onder het genot van een drankje en hapje vroegen de bezoekers onze aanwezige samenwerkers het hemd van het lijf. Want, wat houdt dat nou precies in, zo'n dag in de partycatering werken? Welke eigenschappen heb je hiervoor nodig? Voor mij als recruiter zijn deze dagen de krenten in de pap. Je ziet zoveel culinair talent samenkomen en het is geweldig om te zien dat het enthousiasme er bij iedereen afspatte. Vooral de verschillende speeddates waren een groot succes. Hier konden de bezoekers vragen stellen over het werken in de partycatering en horeca én direct solliciteren op openstaande vacatures. En dan geeft het mij een heel voldaan gevoel dat we binnenkort al een aantal nieuwe samenwerkers kunnen verwelkomen bij Hutten!

Hutten Culinair Centrum
Een aantal dagen later was ons Hutten Culinair Centrum het decor van de tweede wervingsdag. Onze centrale keuken is het hart van het bedrijf, waar dagelijks tientallen koks zorgen voor de lekkerste producten en gerechten. Hutten is altijd op zoek naar getalenteerde koks. De mogelijkheden bij ons zijn namelijk heel divers: van productiekok in de assembleerkeuken tot chef in een bedrijfsrestaurant met front cooking of in een hippe brasserie van Amsterdam-Zuid. ROC De Leijgraaf had voor deze dag een aantal uitnodigende stands gebouwd. De scholengemeenschap was bij de wervingsdag betrokken omdat ze, in samenwerking met Hutten, onze samenwerkers de mogelijkheid willen bieden om via een BBL-traject een MBO-diploma te behalen. Daarnaast konden bezoekers een 'Tour de Hutten' maken door het pand (met een kijkje in de bakkerij!), hielden we in onze centrale ontmoetingsplek De Tuin een gezellige Eat & Great en gaven onze koks inspirerende culinaire workshops. Tussen deze activiteiten door was er genoeg ruimte voor iedereen om informatie in te winnen bij onze koks en recruiters tijdens verschillende speeddates. En ook nu gingen meerdere bezoekers naar huis die de eerste werkdag bij Hutten al in hun agenda konden noteren!

Over Hutten
Leer meer over Hutten als werkgever en jouw leer- en groeimogelijkheden als samenwerker! Hutten streeft al jaren na dat we de beste, leukste en gelukkigste zijn. Medewerkers heten bij ons samenwerkers. Want we doen het samen. Geluk loopt daar als een rode draad doorheen, want gelukkige samenwerkers dragen met passie hun werk uit. Zo kunnen ze geluk overbrengen op andere mensen en hen een uniek moment of waardevolle belevenis bezorgen. Elke dag kunnen en mogen we zo onderscheidend zijn en willen we van betekenis zijn. Meer aandacht, daarmee maken we het verschil. Oh ja, en wist je dat Hutten de beste werkgever van Nederland is in de branche vrij tijd, reizen en cultuur?