Bedrijfswebsite Werken bij Hutten Puur Hutten De Verspillingsfabriek

Hutten verzorgt hapjes bij inzamelingsactie voor verloskundekliniek in Malawi

Lionsclub Land van Cuijk en Noord Limburg organiseert vrijdag 9 september voor de twaalfde keer hun jaarlijkse golfdag voor het goede doel op Landgoed Bleijenbeek in Afferden. De opbrengst van het evenement wordt gebruikt voor de realisatie van een verloskundekliniek in het Trinity ziekenhuis in het Afrikaanse land Malawi. Hiermee willen ze moeder- en kindersterfte in Malawi aanzienlijk omlaag brengen. Als culinair dienstverlener van Brasserie de Poorten zorgt Hutten ervoor dat de golfers niet met een lege maag de baan op gaan door ze te verwennen met heerlijke hapjes.

De deelnemers van de flights krijgen koffie en vlaai vooraf en gaan daarna per koets of Rolls Royce naar de baan. In totaal kunnen de deelnemers genieten van zo'n 600 lekkernijen die bij de holes worden geserveerd.

Om zo veel mogelijk inschrijvingen te genereren, heeft Lionsclub een actie bedacht waarbij zij de helft van het inschrijfbedrag terugstorten in de clubkas als meerdere personen zich namens een vereniging inschrijven. De Lionsclub hoopt op een opbrengst van 85.500 euro waarvan elke cent direct naar de bouw van de verloskundekliniek in het ziekenhuis gaat.

Omdat Hutten zich graag inzet voor het goede doel, helpt zij mee aan dit initiatief. Voorheen werkten Brasserie de Poorten en de Lionsclub ook al succesvol samen, toen zij een gratis kerstdiner organiseerden voor bijna alle 180 bewoners van zorgcentra Pantein.