Bedrijfswebsite Werken bij Hutten Puur Hutten De Verspillingsfabriek

​Hutten weer genomineerd voor GfK OOH Formule Award

De genomineerden voor de GfK Out.of.Home Formule Awards 2016 zijn bekend. Per segment zijn er drie foodformules genomineerd. Binnen het segment 'Bedrijfscatering' zijn dat Prorest, SAB Catering en Hutten. De afgelopen twee jaar sleepte Hutten de Formule Award in de wacht en we zijn er dan ook trots op dat we weer tot de genomineerden behoren. In september 2016 worden de Awards uitgereikt.

Net als voorgaande jaren heeft onderzoeksbureau GfK een grootschalig onderzoek uitgevoerd naar de waardering door de gasten van diverse foodformules binnen vier segmenten. Het consumentenonderzoek dat GfK dit jaar voor de Awards verrichtte is enigzins aangepast ten opzichte van de opzet in 2015. Dit betrof een andere indeling van de segmenten waaronder de genomineerden vallen. Fastservice, Bedrijfscatering en On The Move bleven ongewijzigd, maar Leisure en Shopperhoreca zijn dit jaar niet beoordeeld. Het segment Coffee & Lunch is daarvoor in de plaats gekomen. Net als alle andere jaren zijn de foodformules beoordeeld op beleving, gastvrijheid, kwaliteit, prijs en loyaliteit. Het gaat in totaal om gasten van ruim zestig organisaties. Zij geven een rapportcijfer voor twintig criteria. De organisatie met het hoogste overall rapportcijfer ontvangt de befaamde beker en mag zich 'De beste OOH Formule van 2016' binnen zijn segment noemen.

Uitreiking in september
Tijdens een roadshow op 7 september zal GfK samen met Out.of.Home Shops alle winnaars bezoeken om de befaamde beker uit te reiken. Wij willen onze gasten bij deze vast heel hartelijk danken voor het geven van hun eerlijke mening. Dankzij hun openhartigheid kunnen wij onze dienstverlening blijven verbeteren.

Wat mogen we voor jou betekenen? Neem eens een kijkje op onze website en bekijk de uitgebreide mogelijkheden voor bedrijfscatering.