Bedrijfswebsite Werken bij Hutten Puur Hutten De Verspillingsfabriek

Hutten wint Gfk Out-of-Home Formule Award als beste bedrijfscateraar

Voor het derde jaar op rij heeft Hutten woensdag de GfK Out of Home Formule Award in de categorie bedrijfscatering in ontvangst genomen. In een landelijk representatief consumentenonderzoek door onderzoeksbureau GfK hebben ruim 5.000 gasten aangegeven wat zij belangrijk vinden en hoe foodformules op ruim twintig aspecten scoren. Regiomanager Mark Boogert: "Wat ben ik trots op onze samenwerkers. Zij zijn het die er elke dag voor zorgen dat we deze prijs nu alweer voor de derde keer in ontvangst mogen nemen."

Nadat drie jaar geleden de categorie 'catering' werd toegevoegd aan de Formule Awards wist Hutten de eerste prijs elk jaar in de wacht te slepen. Jaarlijks worden de tien grootste organisaties in de bedrijfscatering beoordeeld door de eigen gasten op beleving, gastvrijheid, kwaliteit, prijs en loyaliteit. De afgelopen drie jaar bestond de top drie steeds uit Hutten, Prorest en SAB Catering. Vorig jaar behaalde Hutten een score van 7,41 en waren het frequent introduceren van nieuwe producten, een aantrekkelijke prijs en een goede hygiëne doorslaggevend voor het bereiken van de eerste plaats. Dit jaar scoort Hutten gemiddeld een 7,44 en blijkt de groei met name te zitten in onze hospitality. De vriendelijkheid, vakkundigheid en klantgerichtheid van het personeel zijn weer gestegen. Ook de waardering van de kwaliteit van het eten en drinken laat een duidelijke groei zien. Mark Boogert: "Hutten streeft ernaar altijd van buitengewone betekenis te zijn. Dat dat geen trucje is, blijkt nu weer. Het zit in onze mensen. Ze blijven dicht bij zichzelf en zijn oprecht gastvrij. Dat het de gasten zijn die ons deze objectieve waardering geven, overtuigt ons ervan dat we nog steeds de goede weg bewandelen."

Roadshow
Net als voorgaande jaren heeft onderzoeksbureau GfK een grootschalig onderzoek uitgevoerd naar de waardering door de gasten van diverse foodformules binnen vier segmenten. Het gaat in totaal om gasten van ruim zestig organisaties. Zij geven een rapportcijfer voor twintig criteria. De organisatie met het hoogste overall rapportcijfer ontvangt de befaamde beker en mag zich 'De beste OOH Formule van 2016' binnen zijn segment noemen. Tijdens een roadshow op 7 september heeft GfK samen met Out.of.Home Shops alle winnaars bezocht om de befaamde beker uit te reiken. Wij willen onze gasten nogmaals heel hartelijk danken voor het geven van hun eerlijke mening! Dankzij hun openhartigheid kunnen wij onze dienstverlening blijven verbeteren.

Wat mogen we voor jou betekenen? Neem eens een kijkje op onze website en bekijk de uitgebreide mogelijkheden voor bedrijfscatering.