Bedrijfswebsite Werken bij Hutten Puur Hutten De Verspillingsfabriek

Hutten wint zilver bij Dutch Interactive Awards

We kunnen héél trots zijn! Samen met onze partner Interactive Studios hebben we een tweede prijs behaald bij de uitreiking van de Dutch Interactive Awards van Emerce in de categorie communities. Interactive Studios uit Rosmalen ontwikkelde onze interne online community Mijn Hutten.

Mijn Hutten is voor veel samenwerkers het startpunt van de dag. Even kijken hoe het met collega-samenwerkers op locatie gaat, de laatste updates over de Libelle Zomerweek of bijvoorbeeld foto's van de heerlijkste gerechten in een van onze bedrijfsrestaurants. Mijn Hutten is dé plek om te inspireren, goede doelen te ondersteunen, andere samenwerkers te leren kennen en kennis, materiaal en geluk te delen en om werkroosters en formulieren te checken. Onze online community is nu bijna twee jaar in de lucht en inmiddels zijn 1600 samenwerkers enthousiast aangehaakt.

Waardering
Voor Hutten zijn Lieke Borsten (Marketing & Communicatie) en Thijs Fokker (Samenwerkers & Organisatie) vanaf het eerste uur nauw betrokken bij Mijn Hutten. De zilveren 'medaille' die werd uitgereikt bij de Dutch Interactive Award van Emerce is een geweldige waardering en een terechte onderscheiding voor alle inspanningen van Lieke en Thijs en Interactive Studios. “We hebben een uitdagende start gehad, maar Thomas en Paul van Interactive Studios stroopten de mouwen op, no questions asked. Zo kwamen we vrij snel met een passend visual design en functioneel ontwerp op de proppen. Vanaf dat moment zijn we gaan ontwikkelen met een volledig team. We vullen elkaar goed aan en we verrijken het communityplatform steeds meer. Gezien de vele positieve reacties die we krijgen van onze samenwerkers, gaan we daar voorlopig nog gewoon mee door!" zegt Lieke. "Als opdrachtgever zijn we super blij dat Interactive Studios ook dit jaar weer een mooie award mee naar huis mag nemen. Het is toch wel een kroon op het werk dat we hebben gemaakt, dus we zijn best wel een beetje trots!"

Beoordeling
Voor de Dutch Interactive Awards werden 296 zeer gevarieerde en inspirerende cases aangemeld. Alle kandidaten werden beoordeeld op concept, design en UX, resultaat en interactiviteit. Dit leidde uiteindelijke tot een selectie van 69 nominaties in veertien categorieën. Freshheads uit Tilburg wist uiteindelijk de eerste plaats in de wacht te slepen in 'onze' categorie communities met een project voor Quiet. Hutten hield onder meer andere opdrachtgevers als BNN-VARA (Vroege Vogels app) en Randstad (Randstad Route55) onder zich. Onze felicitaties aan bureau Freshheads natuurlijk!