Bedrijfswebsite Werken bij Hutten Puur Hutten De Verspillingsfabriek

Hutten zorgt voor zomerse sferen met culinaire hoogstandjes op North Sea Jazz

Al zit het weer nog niet echt mee, de zomer is toch al een paar weken begonnen! We zitten ook midden in dé periode van allerlei gezellige evenementen en festivals. Hutten stond eerder dit jaar al op de Libelle Zomerweek in Almere, tennistoernooi Ricoh Open in Rosmalen en Defqon.1 Festival in Biddinghuizen. Komend weekend gaan wij vrolijk verder met ons volgende event: wij zorgen voor een deel van het culinaire spektakel op festival North Sea Jazz in Rotterdam. Drie dagen lang feest, dansen, heerlijke jazzmuziek, gezelligheid én natuurlijk kunnen de bezoekers proeven van onze heerlijke producten van De Guijt.

Je hoeft je geen seconde te vervelen tijdens de 41e editie van het zeer populaire jazzevent, waar deze editie internationale topartiesten als Pharrell Williams, Simply Red, Earth, Wind & Fire en Level 42 hun opwachting zullen maken. North Sea Jazz kenmerkt zich door een zeer gevarieerd muzikaal aanbod. Van pop tot jazz en van soul tot funk! Jaarlijks komen zo'n 70.000 bezoekers naar de Rotterdamse Ahoy.

Maar zelfs de meest doorgewinterde jazz-liefhebber moet af en toe bijkomen van alle muzikale grootheden. We schotelen diverse culinaire hoogstandjes voor: heerlijke drankjes, verrassende salades, wokgerechten, lekkere snacks en vers fruit. De festivalbezoekers kunnen op elk moment van de dag dus bij ons terecht en zullen zowel muzikaal als culinair in de watten worden gelegd! Het festival is inmiddels uitverkocht, dus het belooft een onvergetelijk weekend te worden. North Sea Jazz begint vrijdag 8 juli om 16.45 uur en eindigt op zondag 10 juli om 23.45 uur.

Zien wij jou tijdens North Sea Jazz? Lees hier alles over het programma.

En wil je meer weten over Hutten als festivalpartner? Check het hier!

Na North Sea Jazz feest je met Hutten nog even door tijdens andere festivals en events in Nederland: wij staan onder meer ook op Theaterfestival Boulevard in Den Bosch en Lowlands in Biddinghuizen! Volg ons verhaal, we houden je op de hoogte!

Fotobron: North Sea Jazz