Bedrijfswebsite Werken bij Hutten Puur Hutten De Verspillingsfabriek
Eindejaarsevents Hutten 2017 31 hash80f2580eff08aa3b

​Huttens culinaire en eventinspiratie voor de feestdagen

Wat zijn de trends op culinair gebied? En welke eventconcepten zijn helemaal van nu? Samen met onze styliste Sacha van Lanen en food designer Mart Kuijpers heb ik de afgelopen maanden hard gewerkt aan de nieuwe concepten voor het najaar en de winter. Ik geef je graag een sneak preview.

HHHWM01.jpg

Als conceptontwikkelaar ben ik altijd op zoek naar trends op het gebied van eten en drinken, inrichtingen en styling. Met onze food designer Mart, styliste Sacha en een afdeling Interieur en Decor kunnen we van idee tot en met de uitvoering van betekenis zijn op elk event. Uiteindelijk blijft een event namelijk altijd maatwerk in overleg met de opdrachtgever. We werken dan ook intensief samen, intern en extern met onze opdrachtgevers. Heb je binnenkort een eindejaarsevent zoals een personeelsfeest, kerstborrel of nieuwjaarsontbijt te organiseren? Dan kun je ook meteen een kijkje nemen op onze site bij de concepten Happy Hoho kerstmarkt, Foute Kerstparty, Winter Wonderland en Colorful Christmas.

Samen genieten
“Het najaar en de winter zijn bij uitstek de maanden die we associëren met gezelligheid en familiegevoel,” vertelt Sacha. “Wat we zien is dat het met elkaar beleven en genieten in grote groepen echt in opkomst is. Het gebruik van hout en lichtjes spelen daarbij een rol. Mensen willen warmte en gaan een beetje weg van het industriële met het gebruik van metaal. Deze zomer was het gebruik van groen al hot en ook nu blijft het botanische een trend. Dus ook in de winter scoor je met groen en planten. Daarnaast zien we een opmars van blauw, in allerlei tinten door elkaar. Ga je liever voor een kleurrijke winter dan zit je goed met de exotische trend: franjes, kleurrijke bloemen en motieven en zelfs ananassen spelen een rol.”

FKP_01.jpg

Culinair en gezond hand in hand
De smaak van onze gerechten moet uiteraard goed zijn, maar een verrassende, creatieve en soms wat eigenwijze presentatie maken het geheel tot iets echt bijzonders. Wanneer Nederland nog op zomervakantie is, starten wij al met het testen en proeven van nieuwe gerechten. Een duidelijke trend die op culinair gebied doorzet is ‘gezond genieten’. Daarom ontwikkelden we voor het voorjaar al onze Healthy Streetfood lijn. Voor het najaar hebben we daar nieuwe gerechten voor gemaakt. Mart Kuijpers is fulltime met productontwikkeling bezig en was betrokken bij de nieuwe lijn: “We hebben wraps, flat breads en warme gerechtjes ontwikkeld, zoals een boerenkoolwrap met een salade van kikkererwten, courgette, basilicum, hummus van doperwten, pittige ingelegde ui, zoetzure komkommer en verse spinazie en een fallafel van zoete aardappel met een salade van geraspte groente en koriander met een pittige kokshangop. Onze pasta’s in de streetfoodlijn zijn ook vernieuwd. We zijn teruggegaan naar de oorsprong: met weinig ingrediënten veel smaak creëren. Het resultaat zijn heerlijke traditionele pasta’s: genovese oriecette, puttanesca calamarata en casarecce al parmigiano.”

Ik ben trots op onze najaars- en eindejaarsconcepten, je vindt een uitgebreide uitwerking op onze website. Er is weer aan iedereen gedacht, van foute kerstborrel tot een gestyled walking diner. Wil je ook een event organiseren? Neem dan gerust contact op met een van mijn collega’s. Ze tonen je graag de overige mogelijkheden en natuurlijk ben je altijd welkom bij Hutten. Oh ja, en heb je zelf een idee? Het is voor ons niet snel te gek, ik denk graag met je mee: debby.kouwenberg@hutten.eu

CC01.jpg