Bedrijfswebsite Werken bij Hutten Puur Hutten De Verspillingsfabriek

Inspiratievolle momenten op de Hutten Ideeëntuin

Gisteren was-ie er weer, de Hutten Ideeëntuin. Als je er al eens geweest bent, kun je je vast de energie herinneren die als het ware in de lucht lijkt te hangen in ons Culinair Centrum in Veghel. Zien, ruiken, voelen en proeven, al je zintuigen worden geprikkeld tijdens dit driemaandelijkse event. En het is een onmogelijke opgave om je de vibe te laten ervaren, maar we doen een poging voor iedereen die er niet bij was. Dus ga er even voor zitten en ga met ons mee op de ontdekkingreis die de Hutten Ideeëntuin heet.

Het verhaal begon deze keer met de onthulling van de nieuwe kleding voor Hutten Event Catering. Na het aftellen onder leiding van Bob, kregen de aanwezigen een allereerste indruk van de nieuwe outfits. We hebben lang gezocht naar de beste partner voor deze nieuwe kleding. En het resultaat mag er zijn: stijlvol en superstrak! Na deze opening konden onze gasten zich verder laten inspireren door onze nieuwe concepten en producten.

Sfeervolle wintermaanden

Onze toppers van decor en Event Catering hebben de afgelopen tijd hun ogen en oren goed de kost gegeven. De allernieuwste trends zijn vertaald in sfeervolle winterse concepten. Zo was er een opstelling te zien van een dinertafel waarbij veel gebruik is gemaakt van natuurlijke materialen, zoals hout. Een echte eye-catcher was een 'amusekerstboom' waar heerlijke kleine hapjes op een bijzondere manier worden gepresenteerd. En voor de kerstperiode is er ook een pop-up kerststal ontworpen die ingezet kan worden op verschillende locaties.

De Guijt

We vervolgen onze toer naar de nieuwe producten die zijn toegevoegd aan het huislabel van Hutten, De Guijt. Zo hebben we met De Windmolen een leverancier gevonden die overheerlijke roomkaas zonder e-nummers en bindmiddel aan ons kan leveren. Onze chefs kunnen aan de slag om weer lekker verrassende creaties te bedenken.

Naast De Windmolen staat de nieuwe De Guijt-held Nature's Pride met verschillende exotische producten. We proefden verschillende fruitsoorten zoals mango, passievrucht, gele en rode pitahaya, physalis en mangosteen. Stuk voor stuk heerlijk fruit. Nature's Pride staat voor eerlijke handel en duurzame kwaliteitsproducten. Het bedrijf streeft naar lange termijn relaties met haar partners overzee, waarbij zij zeker stellen dat de werknemers op de velden en in de pakhuizen goede arbeidsomstandigheden hebben en dat er aandacht is voor het milieu. En die missie sluit natuurlijk goed aan bij de uitgangspunten van De Guijt. Check ook zeker even het filmpje hieronder hoe Nature's Pride van betekenis is voor de boeren waarmee zij werken.

Running dinner?

En dan was er nog 't Buitenhuys dat in de spotlights werd gezet, het verhaal van Hutten@Home dat uit de doeken werd gedaan en deden we Lowlands nog dunnetjes over. Thijs Fokker vertelde ons over een nieuwe app op ons sociale intranet Mijn Hutten, waarbij Hutten gaat proberen om zoveel mogelijk samenwerkers met elkaar te laten reizen. En natuurlijk vergeten we de heerlijke nieuwe hapjes voor het walking dinner-concept niet. Al hoewel dat bij de Ideeëntuin meer een running dinner leek te zijn! De smakelijke gerechtjes waren in een mum van tijd op, een teken dat ze in de smaak vallen en complimenten voor onze chefs weer!

Veeeel minder suiker

Als laatste noemen we hier het goede nieuws over het suikerbeleid van Hutten: we hebben dit jaar al 10.000 kilo suiker bespaard. Door onze eigen recepturen aan te passen en op zoek te gaan naar leveranciers die producten met minder suiker konden leveren. Alle ins en outs daarover later deze week op ons blog!

Laat je inspireren en volg ons verhaal.