Bedrijfswebsite Werken bij Hutten Puur Hutten De Verspillingsfabriek

Is het kindermenu nog wel van deze tijd?

Frietjes, een snack en een schep appelmoes. Wanneer je op de menukaart van een gemiddeld restaurant zoekt naar het kindermenu stuit je bijna altijd op deze combi. En dat is best bizar, als je je bedenkt dat we tegenwoordig steeds bewuster omgaan met wat we eten en drinken… Bij ’t Boshuys in Best schotelen we onze kleinste gasten daarom iets anders voor.

Als we buiten de deur gaan eten kiezen we steeds vaker voor vers en gezonder. Ook willen we weten waar ons eten vandaan komt. Bij de restaurants van Hutten bereiden we onze maaltijden met verse en gezonde ingrediënten. En weten we van elk ingrediënt en product waar het vandaan komt. Van grond tot mond noemen we dat. Met onze producten van huislabel De Guijt gaan we voor voedzame en duurzame maaltijden, ook voor de kids. Een avondje uit eten met het hele gezin is een feestje en dat moet een feestje blijven. Maar dat feestje hoeft er niet minder om te worden wanneer kinderen een gezonde maaltijd voorgeschoteld krijgen. Bij het gezellige restaurant ’t Boshuys in Best zijn we dol op kleine smulpapen. Het kindermenu bestaat daarom uit heerlijke voedzame maaltijden met bijvoorbeeld het kindervisje, kipsaté of een stukje biefstuk. Zijn er dan helemaal geen snacks verkrijgbaar bij ’t Boshuys? Natuurlijk wel, maar dan wel onze huisgemaakte snacks van De Guijt. Neem de kroket, deze bevat meer vlees, minder zout en vet en geen schadelijke e-nummers.

Bijzonder leuk: Bengelavond
Zelf een keertje komen proeven met jouw kids? Kom dan eens op de donderdagavond. Dan is het Bengelavond.  Een speciale avond waar kinderen gratis kunnen genieten van een lekker kindervisje of kinderkipsaté. Bekijk de website van ’t Boshuys voor meer info .