Bedrijfswebsite Werken bij Hutten Puur Hutten De Verspillingsfabriek

Jouw organisatie als visitekaartje

Door goede energie en meer aandacht zal de verkoop toenemen. Rendementsdoelstellingen zijn nagenoeg niet te geven, maar het spreekt voor zich dat meerdere verknopingspunten voor meer lading zorgen en dat deze lading simpelweg leidt tot verkoop. Dit zeggen wij niet alleen, het is ook onderzocht.

Als je in staat bent je gasten naar je bedrijf te krijgen, stijgen de gemiddelde verkoopcijfers met 20% en neemt de tijd die de ander in jou als relatie steekt zelfs toe met 50%. Als je een spannend en gastvrij concept voert, scoor je dus beter. We inspireren je graag met een aantal zaken die gegarandeerd zullen leiden tot meer attractiviteit tijdens afspraken en (verkoop)gesprekken.

Laat jouw ontmoetingsbegeleider de gast ontvangen en zorg dat hij of zij direct het WOW-gevoel ervaart. Als je start met een goede en zelfs spannende rondleiding, is de toon gezet en weet jouw gast met wie hij zaken gaat doen. Verras hem bij binnenkomst met een ontbijt of zorg tijdens de lunch voor een picknick. Niet standaard, maar wel verrassend en zeer waarschijnlijk ook zeer gewaardeerd. En als je zorgt voor misschien zelfs een klein feestje met entertainment, dan weet je zeker dat jouw gast écht iets beleefd heeft.

Ga op zoek naar de X-factor en een experience waar iedereen een keer bij wil zijn. Er zijn vele wegen die naar Rome leiden en voor ieder bedrijf is een spannend en boeiend bezoek aan uw bedrijf te verzinnen. En zeker de moeite waard, want je weet nu al dat je 20% meer verkoopt. Let er wel op dat jij als persoon en het bedrijf geen rol gaan spelen. Blijf authentiek. Menselijke emotie verbindt, co-creatorship verbindt en samen iets doen of iets maken verbindt. Zoek naar de facetten waarop jij je klant gaat helpen, mee gaat denken, mee gaat doen en waarop jij gaat adviseren.

Dit artikel is afkomstig uit het boekje ‘Gastvrijheidsarchitectuur’ uitgegeven door Hutten. Ben je nieuwsgierig naar de inhoud van het volledige boekje? Een hardcopy van het boekje is te bestellen via de website van Hutten.