Bedrijfswebsite Werken bij Hutten Puur Hutten De Verspillingsfabriek

Laat je inspireren door Hutten tijdens de Vakbeurs Facilitair

Van 14 tot en met 16 januari 2015 vindt de Vakbeurs Facilitair plaats in de Brabanthallen in Den Bosch. En uiteraard is Hutten weer van de partij. Samen met Heuvelman Sound & Vision bezetten we stand 1D.120. Multi Services, Hospitality Services, Event Catering, Business Catering, Food Care en Food Service: al onze business units zijn vertegenwoordigd bij deze inspirerende stand. Daar kun je zelf zien en ervaren dat ons verhaal over oprechte gastvrijheid, echt eten en drinken en van buitengewone betekenis willen zijn als een rode draad door alles heenloopt wat we doen.

Vakbeurs Facilitair is de afgelopen jaren uitgegroeid tot hét vak evenement in de facilitaire sector. Voor Hutten is het een uitgelezen kans om mensen uit deze sector kennis te laten maken met onze veelzijdigheid aan diensten en om onze visie te delen. Zo kent Hutten een rijke historie in culinaire gastvrijheid die teruggaat tot 1929, toen Jan Hutten startte met zijn ambachtelijke bakkerij. In de decennia daarna groeide Hutten explosief tot een toonaangevende nationale dienstverlener waarbij gastvrijheid het uitgangspunt is.

Gastvrijheidsarchitectuur

Dat betekent dat Hutten niet stilzit. In tegendeel. Hutten is continu bezig met vernieuwing op het gebied van voeding, gastvrijheid en een dienstenaanbod dat is afgestemd op de wensen van opdrachtgevers. Neem onze business unit Hutten Multi Services. Daarmee bieden wij opdrachtgevers een totaalpakket aan diensten: bedrijfscatering, hospitality services, schoonmaak, beveiliging en eventorganisatie. Met één serviceteam, één uitstraling en één focus zorgt deze dienst ervoor dat uw facilitair bedrijf gemanaged wordt als een hotel. Voordat we dat kunnen doen, kruipen we in de huid van onze opdrachtgevers om echt toe te kunnen voegen aan hun propositie en hun medewerkers, gasten of patiënten. Zo wil Hutten altijd van buitengewone betekenis zijn en bijdragen aan een beter, gezonder, comfortabeler, eenvoudiger, leuker en vooral duurzamer leven. Dagelijks werken meer dan 1400 mensen samen in de eventcatering, bedrijfscatering, multi en hospitality services, food service en food care. Met 220 koks heeft Hutten één van de grootste ambachtelijke keukenbolwerken van Nederland.

Duurzaam huislabel De Guijt

Als het gaat over voeding dan gaat Hutten voor echt vers, duurzaam en gezond. Doordat Hutten zelf sourct bij meer dan 25 lokale boeren en telers en ontwikkelde een eigen duurzaam huislabel: De Guijt, dat inmiddels uit meer dan duizend producten bestaat. Om een De Guijt-label te mogen dragen, moet een product voldoen aan een strenge normering die is onderverdeeld in vier kernwaarden: gezond bezig, zuinig op onze wereld, diervriendelijk en huisgemaakt. Tijdens de beurs kunnen onze gasten deze (h)eerlijke producten proeven en kennismaken met het verhaal erachter. Bijvoorbeeld met dat van ons rundvlees van Henk Broeders uit Berkel-Enschot of dat van onze komkommers van Rene Tielemans uit Boekel. Met die laatste maken we overigens een heerlijke komkommerlimonade. Ook te proeven op de beurs! Bijvoorbeeld op donderdag 15 januari, dan organiseren we van 17 uur tot 19 uur een borrel bij onze stand. Kom jij ook?