Bedrijfswebsite Werken bij Hutten Puur Hutten De Verspillingsfabriek

Laatste check voor de Hutten Ideeëntuin

Het grote aftellen voor een nieuwe Hutten Ideeëntuin is begonnen. Op dinsdag 8 december vindt alweer de laatste editie van dit jaar plaats. Daar kun jij komen kijken naar en vooral proeven van de nieuwste concepten en producten waar we het laatste kwartaal hard aan gewerkt hebben. Voordat we ze presenteren op de Hutten Ideeëntuin laten onze experts eerst altijd hun licht schijnen. Dat doen zij tijdens een Proeftuin. Vorige week was het weer tijd om de knopen van de witte jassen te sluiten en een oordeel te vellen over alles wat te proeven, zien, ruiken en beleven was.

Het was weer een grote verrassing voor onze experts wat hen te wachten stond. Deze keer konden zij onder meer kennis maken met brood waar algen in verwerkt zitten, 'minituintjes' met verschillende soorten plantjes waaronder mint en basilicum en het lekkere en gezonde tussendoortje van Bites we love. Ook Hutten Event Catering (HEC) was present met ijsblokjes met bloemetjes, soepjes uit sfera-fles en waren nieuwe smaken voor de pizza's, zoals hummus, zoete aardappel en pulled pork.

Het is nog even afwachten welke concepten en recepturen de Hutten Ideeëntuin van 8 december gaan halen. Jij bent in ieder geval van harte welkom om met eigen ogen alle creaties te aanschouwen. Het enige wat je daarvoor moet doen is je hier aanmelden. Tot dan!