Bedrijfswebsite Werken bij Hutten Puur Hutten De Verspillingsfabriek

Luchtruim is ready for take-off

Na een aantal weken van hard werken is het dan zover: Luchtruim is geopend voor het publiek. Een prachtig kantoor, gevestigd op een bijzondere locatie: in de omgeving van Eindhoven Airport! Luchtruim heeft een espressobar en een restaurant met de naam 'Hangar'. Om het restaurant zo goed mogelijk te laten landen, heeft Hutten Merin geholpen bij de ontwikkeling hiervan. Onze gezamenlijke inzet: de gasten ultieme gastvrijheid laten ervaren en hen het lekkerste verse en gezonde eten en drinken aanbieden. Alsof je aan boord stapt van een businessclass-vlucht!

Luchtruim is een van de boetiekkantoren die Merin heeft. Dit zijn plaatsen waar je in een inspirerende omgeving kunt werken, vergaderen en mensen kunt ontmoeten. Hutten en Merin werken al een tijdje samen. Hutten verzorgt namelijk ook op een aantal andere locaties van Merin voor de hospitality en heerlijk eten en drinken voor de bezoekers. Bijvoorbeeld in Blauw in Den Bosch. En dat gaan we nu dus ook doen in restaurant Hangar in het gebouw Luchtruim .

Inspiratie door vliegtuigen

De unieke locatie was een bron van inspiratie voor onze afdeling Decor. De inrichting van het restaurant is dan ook helemaal afgestemd op het thema 'vliegen'. Jan Jaap Notenboom, coördinator Merin locaties, helpt bij de opstart van Hangar: 'We hebben gekozen voor kleuren die passen bij de omgeving waarin het kantoorpand zich bevindt. Zo doet de industriële inrichting je denken aan een hangar van een vliegveld.' Naast het restaurant is er ook een espressobar waar getrainde barista's de lekkerste koffie en thee maken.

Het foodconcept van het restaurant sluit volgens Jan Jaap perfect aan bij alles waar Hutten voor staat. 'We bereiden alles ter plekke vers voor onze gasten. Dat doen we met de eerlijke, duurzame en gezonde producten van ons eigen huislabel De Guijt.' Naast zakelijke lunches is Hangar ook geschikt voor andere bijeenkomsten. 'Of het nu gaat om een zakelijke bespreking of om een groot evenement, het kan allemaal. En de mensen die een beetje te vroeg zijn voor hun vlucht zijn uiteraard ook van harte welkom.'

Wil jij meer weten over 'Hangar'? Kijk dan hier!