Bedrijfswebsite Werken bij Hutten Puur Hutten De Verspillingsfabriek

Mahlermomenten op de Zuidas

Heb jij Mahler al gespot? Of beter: ben jij al gespot in Mahler? In Grand Café Mahler, gevestigd in het gloednieuwe kantoorpand The Edge op de Zuidas in Amsterdam, kun je vanaf nu voor, tijdens of na je werk genieten van de lekkerste koffie, verse en gezonde lunches, verrassende snacks, smaakvolle diners en bruisende borrels. Wanneer pak jij jouw Mahlermoment?

De afgelopen weken is voor en achter de schermen keihard gewerkt om alles tip top in orde te krijgen voor de opening op 1 juni. Chefs Willem-Jan Siebring en Simone Spong selecteerden, kookten, proefden en keurden in onze ambachtelijke keuken in het Hutten Culinair Centrum in Veghel alle gerechten voor de kaart. Een team van gepassioneerde samenwerkers werd geselecteerd en getraind. Zij zullen er alles aan doen om onder leiding van locatiemanager Tjeerd van Pelt de gasten een onvergetelijk Mahlermoment te bezorgen. Want wie Hutten al een beetje kent, weet dat gastvrijheid bij ons gaat om het overtreffen van de verwachtingen van onze gasten.

Welkom op verantwoorde wijze

Grand Café Mahler bevindt zich in een van de meest bijzondere complexen van de Zuidas: The Edge. Het kantoorpand is door zijn ontwerp en innovatieve ontwikkelingen hard op weg het meest duurzame gebouw ter wereld te worden. Hutten past prima in dit gebouw met onze visie op gezond en eerlijk eten en drinken. Zo koken onze koks ter plekke alles vers en kun je genieten van onweerstaanbare broodjes en verantwoorde snacks van ons huislabel De Guijt. Binnen in ons trendy ingerichte grand café of buiten op het terras.

En niet alleen de 'bewoners' van The Edge kunnen bij Mahler terecht. Elke werkdag ben ook jij meer dan welkom bij Grand Café Mahler. Of je nu op maandag langskomt voor een Mahler Bite of juist je weekend wilt beginnen met een Most Social Friday borrel. Natuurlijk wisselt onze kaart regelmatig om te koken met al het lekkers uit de seizoenen. De borrels op vrijdag hebben elke week een ander thema. Aanstaande vrijdag 5 juni is dat 'Pop the bubble': we vieren onze opening met Prosecco! Mahler is op werkdagen geopend tussen 11.00 en 21.00 uur.

Meer weten van Mahler? Lees hier verder.