Bedrijfswebsite Werken bij Hutten Puur Hutten De Verspillingsfabriek

Nieuwe exploitanten Broederkapel Veghel

Vanaf 1 september 2016 zijn Wilco en Rosanne, eigenaren van Dans- & zalencentrum Van de Burgt uit Veghel, de nieuwe exploitanten van de Broederkapel. Zij nemen het stokje van Hutten over, die deze levendige en eigentijdse locatie in het centrum van Veghel tien jaar geleden nieuw leven inblies. In 2006 ging Hutten de samenwerking aan met Stichting Monumenten Fonds Brabant om de kapel te behoeden voor verval. Na tien jaar is de Broederkapel uitgegroeid tot een eetgelegenheid, met de High Tea als uitblinker, waar mensen uit heel Brabant komen genieten van lekkernijen.

De Broederkapel kent een rijke historie. Toen Hutten in 2006 aan de slag ging in de kapel werden er kleinschalige evenementen verzorgd. In 2014 werd een vernieuwend 'eat & share'-concept geïntroduceerd waarin samen beleven en genieten centraal staan. Het restaurantconcept sluit daarmee naadloos aan op de traditie van het oude sfeervolle pand; de plek waar vroeger monniken samen leefden, werkten en baden.

Wilco en Rosanne waren op zoek naar een nieuwe uitdaging. Dans- en zalencentrum Van de Burgt werd 25 jaar geleden door Wilco opgericht en Rosanne werd negen jaar geleden zijn rechterhand. Naast de diverse danslessen die ze verzorgen, organiseert het duo al jaren feesten en partijen in het zalencentrum. Het centrum is onder andere beschikbaar voor bruiloften, vergaderingen en shows. Wilco en Rosanne vinden de karakteristieke Broederkapel een mooie toevoeging aan hun zalencentrum en ze zien veel nieuwe mogelijkheden. Hutten kijkt terug op een zinvolle missie om de Broederkapel met zijn rijke historie voor Veghel te behouden en wenst de nieuwe exploitanten veel succes bij het voortzetten van de activiteiten op deze bijzondere locatie.