Bedrijfswebsite Werken bij Hutten Puur Hutten De Verspillingsfabriek
Rik sanders bewerkt hash3dfeb892cd166d61

Nieuwe General Manager Hutten in het Philips Stadion

Sinds 1 oktober is Rik Sanders de nieuwe General Manager van Hutten in het Philips Stadion. Rik kent de organisatie PSV goed. Hij rondde jaren geleden zijn studie Sport, Economie en Communicatie af met een eindscriptie bij PSV. Ook in latere functies stond hij in contact met de club. “De afgelopen jaren heb ik de kracht van onze regio vaak gezien, namelijk het verbinden. Graag wil ik daar vanuit mijn positie aan bijdragen.”

Hoewel wij de afgelopen maanden niet op de voorgrond van betekenis konden zijn, heeft het team van Hutten dat werkt binnen het Philips Stadion achter de schermen niet stilgezeten. Onder leiding van General Manager Anjo Alders is gekeken hoe wij onze dienstverlening verder kunnen optimaliseren met in achtneming van de richtlijnen. Gedurende deze tijd is het team opnieuw geformeerd en daarbij heeft Anjo het besluit genomen dat het voor haar tijd is voor een andere uitdaging. “Hier staat een team waar ik enorm trots op ben,“ aldus Anjo. “Deze mensen zijn na twee jaar investeren uitgegroeid tot een club professionals die het werk heel zelfstandig aankunnen. Voor mij betekende het dat ik niet meer aan het front mee hoefde te helpen en dat meehelpen is iets dat ik zelf heel erg belangrijk vind. Ik geef de functie dan ook met pijn in het hart uit handen. Wat ik meeneem, is dat ik nog meer het belang van samenwerking zie. Is er geen eendracht, dan ben je kansloos. Zonder team, geen succes. Ik wil iedereen waarmee ik de afgelopen jaren heb gewerkt bedanken en in het bijzonder de medewerkers van PSV en het Philips Stadion die mij het vertrouwen en de ruimte hebben gegeven om te bouwen. Ik wens jullie alle goeds.” Anjo is sinds 1 oktober General Manager voor Hutten bij DOMUSDELA.

Even voorstellen: Rik Sanders
Met de komst van Rik, brengt Hutten veel relevante kennis en ervaring naar het stadion: “Ik heb gewerkt als Sales & Marketing Manager bij Van der Valk Hotel Eindhoven, deed veel hospitality ervaring op en het afgelopen jaar was ik verantwoordelijk bij GoodHabitz voor het sponsorship met PSV. Hiervoor ontwikkelde ik samen met PSV alle sales- en marketingactivaties, events en hospitality-activiteiten. Ik heb heel veel zin om de Business-leden te ontmoeten. Ze zullen mij vaak zien rondlopen en kunnen mij altijd benaderen. De afgelopen jaren heb ik de kracht van onze regio vaak gezien, namelijk het verbinden. Graag wil ik daar vanuit mijn positie aan bijdragen en ook verbindingen proberen te leggen. Hierbij is de PSV slogan ‘Eendracht maakt macht' natuurlijk toepasselijk. Ik bedank Anjo voor haar inzet de afgelopen twee jaar. Zij heeft onder andere de operationele processen goed in kaart gebracht, waarop ik kan voortborduren. In deze uitdagende tijd zijn we altijd op zoek naar creatieve ideeën om de toekomst van het stadion (en de exploitatie daarvan) beter te renderen in alle facetten. Schroom vooral niet om mij te benaderen als je daar een bijdrage aan wil of kan leveren! Vanaf oktober wil ik met de stakeholders van het Philips Stadion in gesprek gaan. Met PSV, maar ook de Business-leden, sponsoren en eigenaren van de business rooms. Ik wil graag alle wensen en behoeftes bespreken en kijken waar we nog verder kunnen verbeteren. Een van de speerpunten is dan ook de interne en externe communicatie naar alle partijen in deze dynamische omgeving. Voetbal is emotie en beleving, hopelijk kunnen we als team Hutten er snel weer voor gaan zorgen dat het elke keer een bijzondere belevenis wordt!”

Contact met Rik? Mail naar rik.sanders@hutten.eu