Bedrijfswebsite Werken bij Hutten Puur Hutten De Verspillingsfabriek

Noord-Brabant voorgedragen als Europese regio van gastronomie in 2018

Noord-Brabant wordt in 2018 de Europese regio van de gastronomie. Dit werd donderdag bekendgemaakt tijdens de presentatie in het provinciehuis in Den Bosch. Hutten was als partner van AgriFood Capital nauw betrokken bij de presentatie. Burgemeester Ton Rombouts van Den Bosch presenteerde het zogeheten bidbook aan de jury, die duidelijk onder de indruk was. In zijn toespraak noemde Rombouts onder meer De Verspillingsfabriek in Veghel als belangrijk duurzaam initiatief op het gebied van voedselinnovatie.

In 2020 wil Noordoost-Brabant uiteindelijk de topregio in agrifood zijn. Een regio met internationale allure, nationale aantrekkingskracht en lokale samenwerkingsvormen. De titel 'Europese regio van de gastronomie' zal zeker bijdragen aan het behalen van deze doelstelling.

Op donderdagavond 17 maart 2016 lichten Bob Hutten, Anne-Marie Spierings en Robert van Beckhoven de kandidatuur voor de Europese Regio van de Gastronomie 2018 toe in het programma Van Liempt Live (RTL 7 om 22.00 uur) en zal het onderwerp breder worden getrokken naar Brabant als dé foodregio.