Bedrijfswebsite Werken bij Hutten Puur Hutten De Verspillingsfabriek

Open wervingsdagen bij Hutten: join the party!

Afgestudeerd en in de eventbranche of als kok aan de slag? Op zoek naar een gezellige bijbaan naast je studie? Of ben je gewoon helemaal toe aan iets anders? Kom dan naar een van de open wervingsdagen die wij op 26 en 29 oktober organiseren. Lees snel verder welke dag het meest geschikt is voor jou.

Op woensdag 26 oktober zetten we de deuren voor je open van onze stijlvolle eventlocatie de Orangerie in Den Bosch. Tussen 15.00 en 21.00 uur leer je meer over het werk en de vacatures in de partycatering en horeca. Wat houdt dit werk precies in en welke skills heb jij hiervoor nodig? Tijdens een korte presentatie en een speeddate met de recruiter krijg je alle antwoorden die je zoekt. Natuurlijk onder het genot van een hapje en een drankje. Wie weet loop jij die avond wel naar buiten met de eerste werkdag in je agenda?! Lees hier alvast meer info over het werken als allround medewerker in de partycatering.

Wie wat waar: kijk hier of klik op de banner rechts.

Haal de kok in je naar boven
Als kok kun je je hart ophalen, want de mogelijkheden om te koken binnen Hutten zijn héél divers. Van productiekok in de assembleerkeuken tot chef in een bedrijfsrestaurant met front cooking of in de hipste brasserie van Amsterdam Zuid. Neem letterlijk een kijkje in de keuken van Hutten op zaterdagochtend 29 oktober tussen 9.30 en 12.30 uur. We hebben een superleuk programma voor je samengesteld op ons hoofdkantoor aan de Mountbattenweg 2 in Veghel met diverse informatiesessies van Hutten, speeddates met koks en HR-adviseurs, een rondleiding door het pand, een culinaire workshop in de keuken en gezellige 'Eat & Greet' in het bedrijfsrestaurant om nog wat na te spreken met een bakkie koffie en iets lekkers.Uiteraard kun je ter plekke je gegevens achterlaten zodat de HR-adviseur een afspraak kan maken voor een intakegesprek. Natuurlijk kun je alvast meer lezen over 'koken bij Hutten'. Zien we jou de 29ste?

Wie wat waar: kijk hier of klik op de banner rechts.

Over Hutten
Leer meer over Hutten als werkgever en jouw leer- en groeimogelijkheden als samenwerker! Hutten streeft al jaren na dat we de beste, leukste en gelukkigste zijn. Medewerkers heten bij ons samenwerkers. Want we doen het samen. Geluk loopt daar als een rode draad doorheen, want gelukkige samenwerkers dragen met passie hun werk uit. Zo kunnen ze geluk overbrengen op andere mensen en hen een uniek moment of waardevolle belevenis bezorgen. Elke dag kunnen en mogen we zo onderscheidend zijn en willen we van betekenis zijn. Meer aandacht, daarmee maken we het verschil. Oh ja, en wist je dat Hutten de beste werkgever van Nederland is in de branche vrij tijd, reizen en cultuur?