Bedrijfswebsite Werken bij Hutten Puur Hutten De Verspillingsfabriek

Pascal Verheugd wint HRTop100

‘Hij geeft tegenwicht binnen de eigen organisatie en neemt trots en geluk van medewerkers als uitgangspunt.’ Met deze kwalificatie kende de vakjury de HRTop100 Award toe aan onze HR-directeur Pascal Verheugd.

‘Meten is meten en praten is weten.' Deze quote is niet van de jury, maar van Pascal. En in zijn visiedocument HRTop 100 schrijft hij: 'Hutten is een sociaal innovatief cateringbedrijf waar werkgeluk hoog op de agenda staat. Wij sluiten geen arbeidscontracten, maar 'vitaliteitscontracten' en spreken liever van samenwerkers dan van medewerkers en klanten.’

De jury noemt in haar rapport dan ook de aansprekende visie van Verheugd en de verbinding met waarden. Sociale innovatie is daarin een van de kernwaardes, die Verheugd ook in zijn eigen functioneren als uitgangspunt neemt. Ellen Schuit werd winnaar van de HRTop100 publieksprijs. Ellen is HR Directeur bij Capgemini Apllication Services. Zij vergaarde de meeste online stemmen.

De vakjury stond onder leiding van Ton Wilthagen, Hoogleraar Universiteit Tilburg en bestond verder uit Tom van den Boogaard (Directeur Bedrijfsbureau Almeerse Scholen Groep) Maarten de Haas, (Senior Organisatie Consultant RaymakersvdBruggen) Geert Nieland (HR-manager AFAS Software) en Gerard van Vliet, CEO van Nederlandse vereniging van Commissarissen en Directeuren.

De HRTop100 Award is een initiatief van P&Oactueel, HRcommunity en RaymakersvdBruggen.