Bedrijfswebsite Werken bij Hutten Puur Hutten De Verspillingsfabriek

Pumpbeschermers en zonnebrandcrème: hospitality op Topshelf Open

Even een update uit Rosmalen. Daar mogen we deze week de hospitality verzorgen in het VIP-dorp tijdens het tennistoernooi TopShelf Open. Romy, Felice en Nina gaan ervoor om de gasten op en top te verwennen en ontzorgen. Dat we dan leuke reacties krijgen, daar worden wij dan weer blij van. Zo zijn de gasten aangenaam verrast door onze pumpbeschermers en 'zonnebrandservice'. Die pumpbeschermers schuif je om je hak. Zo zak je niet weg tussen de houten planken en beschadigen je pumps niet. Van de zonnebrand wordt veel gebruik gemaakt. De dames maken regelmatig een rondje om te vragen of er behoefte aan is, ook tijdens de wedstrijden op de tribunes.

VIP voel je je vanaf het moment dat je het parkeerdek oprijdt bij TopShelf. Als je het VIP-dorp binnenstapt, krijg je van ons een polsbandje waarmee je onbeperkt kunt genieten van smaakvol eten en drinken van Hutten. Sommige bedrijven hebben de beschikking over een hospitality unit. Gisteren hebben we bijvoorbeeld nog geregeld dat daar een gezelschap kon dineren toen het VIP-restaurant vol was. Alle lof voor mijn collega chef-kok Bram Kanters die snel schakelde met zijn team en het gezelschap een heerlijk diner voorschotelde. Hutten is trouwens niet alleen in het VIP-dorp aanwezig met lekker vers eten en drinken, ook in de restaurants 'Matchpoint' en 'Centre Court' en in ons 'Smaaklokaal on Tour' genieten gasten van puur, lokaal eten en drinken, ambachtelijk bereid met ingrediënten van ons huislabel De Guijt. Bedrijven kunnen daarvoor ook gebruikmaken van onze creditcardservice: wij verstrekken credit cards waarmee je snel en gemakkelijk betaalt in onze restaurants.

We zijn echt aan het genieten deze week. Romy, Felice en Nina gaan nog even knallen de komende dagen, succes dames! Ik duim dat jullie de paraplu's en dekentjes die klaarliggen voor als het weer slechter wordt niet hoeven uit te delen aan onze gasten.