Bedrijfswebsite Werken bij Hutten Puur Hutten De Verspillingsfabriek

Samen Geven: Hutten overhandigt cheque aan Villa Pardoes

De dochter van samenwerker René van den Broek deed onlangs mee aan een sponsorloop om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Villa Pardoes in Kaatsheuvel. En hoe mooi is het dan dat René en 155 andere samenwerkers de afgelopen periode via onze app 'Samen Geven', onderdeel van onze online community Mijn Hutten, een extra bedrag bij elkaar spaarden voor dit goede doel. In een zonovergoten Schijndel reikte Fenne donderdag op basisschool De Beemd een cheque ter waarde van 1.250 euro uit aan Chantal Frijters van Villa Pardoes.

Geven maakt direct gelukkig. Daar geloven we in bij Hutten. Daarom ontwikkelden we 'Samen Geven': crowdfunding in het klein. Iedere samenwerker krijgt van Hutten een sociaal kapitaal: digitaal geld in de vorm van punten. Met dat sociale kapitaal kunnen samenwerkers elkaar helpen bij het ondersteunen van goede doelen en projecten. Bij Samen Geven kan het over van alles gaan: van verfblikken voor de kleedkamers van de tennisclub, je zieke nichtje waar je een leuk weekend voor wilt organiseren tot een donatie aan de Nierstichting. Samenwerkers die zelf een project aandragen, werpen zich op als ambassadeur van zo'n doel of project. Bij alles wat wij doen, willen we van buitengewone betekenis zijn. Voor onze samenwerkers, onze opdrachtgevers en hun gasten en voor de maatschappij. Hutten gelooft erin dat we door samen te geven, van betekenis kunnen zijn voor elkaar, elkaars gezinnen en familie en de wereld!

Onvergetelijke week
Villa Pardoes biedt kinderen in de leeftijd van vier tot en met 12 jaar die lijden aan een ernstige, mogelijk levensbedreigende ziekte een gratis vakantieweek aan. Voor kinderen die dolgraag een tijdje aan iets anders willen denken dan hun ziekte. Villa Pardoes wil deze kinderen een onvergetelijke week bezorgen. René vindt Villa Pardoes een fantastisch project. “Het is echt geweldig wat zij doen voor ernstig zieke kinderen." Hij vond dan ook dat een bijdrage vanuit Samen Geven weleens een welkome aanvulling zou kunnen zijn op het bedrag van de sponsorloop van zijn dochters. “Toen ik wist dat ze geld gingen inzamelen voor Villa Pardoes, twijfelde ik geen moment. Samen Geven is een geweldig initiatief om vanuit Hutten goede doelen te kunnen ondersteunen." In totaal is er ruim 4.000 euro bij elkaar verzameld om aan Villa Pardoes te schenken. Super dat René hier namens de totale Hutten-community een bijdrage aan heeft kunnen leveren!