Bedrijfswebsite Werken bij Hutten Puur Hutten De Verspillingsfabriek

Samen geven voor Team Tijs

Wat een ontzettend mooi bericht bereikte ons vandaag. Met Team Tijs is een nieuw goed doel toegevoegd aan de inmiddels indrukwekkende lijst van gesteunde goede doelen vanuit het Samen Geven initiatief. Met behulp van veel samenwerkers is er de afgelopen tijd een mooi bedrag bij elkaar gespaard in de strijd tegen stofwisselingsziektes. Tijdens een bijeenkomst kreeg initiatiefnemer Emmy van Ras uit handen van samenwerker Josje Hendriks een cheque uitgereikt. Met dat geld willen zij het leven van getroffen kinderen verbeteren. Super dat Josje hier namens de totale Hutten-community een bijdrage kan leveren!

Team Tijs is opgericht door Frans en Emmy van Ras. Hun 9-jarige zoontje Tijs lijdt aan de stofwisselingsziekte Sanfilippo. Helaas is hij door zijn ziekte niet meer in staat met leeftijdsgenoten te spelen, sporten of naar school te gaan. Om aandacht te vragen voor stofwisselingsziektes en Sanfilipo in het bijzonder en geld in te zamelen voor Stichting Stofwisselkracht, besloten zij de krachten te bundelen en met Team Tijs te strijden voor dit doel.

Stapje dichterbij

Samenwerker Josje Hendriks is bevriend met de ouders van Tijs en twijfelde dan ook geen moment om zichzelf binnen Hutten als ambassadrice voor dit goede doel op te werpen en het te melden op Samen Geven. 'Hopelijk komt er snel een behandeling voor stofwisselingsziektes. Dat is echt nodig. Want dan kunnen ook deze kinderen gewoon opgroeien en oud worden.' Met deze cheque zijn zij al weer iets dichter bij dat doel gekomen.