Bedrijfswebsite Werken bij Hutten Puur Hutten De Verspillingsfabriek

Schouwburg Cuijk omarmd door publiek

Afgelopen weekend was de officiële opening van Schouwburg Cuijk. Na twee jaar van intensief verbouwen kon het publiek eindelijk zelf komen kijken naar de transformatie van het monumentale Fraterhuis waar de schouwburg is gevestigd. Hutten zorgt bij de schouwburg voor de invulling van een uniek horeca- en gastvrijheidsconcept waarin het beste van Hutten en de schouwburg samenkomen. Een spannend moment dus afgelopen weekend. Zou het aanslaan bij de gasten? De eerste signalen waren veelbelovend: alle 2400 gratis kaartjes voor de twee open dagen waren binnen twee dagen geboekt. Samen met de schouwburg kijken we terug op een fantastisch weekend: 'We hebben het grootste cadeau gekregen dat we konden wensen; onze eigen inwoners van het land van Cuijk hebben het gebouw omarmd. Ze hebben het gevoel dat het hun gebouw is, ze zijn er trots op. En dat was precies ons doel', aldus Sjoerd Meijer, directeur van Schouwburg Cuijk.

Het feestweekend startte op vrijdagavond, toen de Schouwburg officieel werd geopend. Niet in de grote theaterzaal, maar in de foyer. Daar werden de bezoekers getrakteerd op een 4D-animatieshow, waarin het verhaal van de schouwburg en optredens door lokale artiesten elkaar afwisselden. Op zaterdag en zondag opende de schouwburg haar deuren voor de gasten die zich hadden ingeschreven. Zij konden zelf op ontdekkingsreis door de schouwburg: door de foyer, de horecagelegenheden, het SchouwCafé, over en achter het podium van de theaterzaal, langs de kleedkamers en door het nieuwe repetitielokaal. Sjoerd Meijer: 'De mensen waren onder de indruk. Ondanks de verbouwing is het gebouw herkenbaar gebleven en als rijksmonument overeind gebleven. Het is getransformeerd in een pand dat meer mogelijkheden biedt. We wilden een ontmoetingsplek creëren waar podiumkunsten, zakelijke evenementen en maatschappelijke en culturele activiteiten samenkomen en die opzet lijkt geslaagd.'

Gastvrijheid dicht bij de mensen
Hutten zorgde tijdens deze dagen voor culinaire verrassingen. Zo was onze Food 'n Mood Maker aanwezig om verse stroopwafels te bakken, konden de bezoekers onze verse limonades en tomatensoep van De Guijt proeven en hun tanden zetten in de bitterballen van De Guijt. Diverse dames van Hutten Hospitality Services hielpen de gasten tijdens hun ontdekkingsreis. 'Onze gastvrijheid moet dichtbij de mensen staan, oprecht en eerlijk zijn,' aldus Sjoerd Meijer. 'Bij de opening hielpen meer dan 150 mensen uit het land van Cuijk belangeloos mee. Die samenwerking tussen alle partijen ging naadloos. Dat sterkt me in mijn visie dat het hospitality-gevoel dat wij willen uitdragen klopt.'

Komkommer voor thuis
Verrassen en de verwachtingen van gasten overtreffen voor die unieke beleving, het zijn speerpunten in die visie. Van aankomst tot en met het vertrek van de gast. Daarom kregen de bezoekers een wel heel bijzonder cadeau mee naar huis: een komkommer van onze De Guijt-held Rene Tielemans. Het kaartje aan de komkommer legt het uit: deze komkommer staat voor alles waar Hutten en de Schouwburg Cuijk voor staan: duurzaam, eerlijk, maatschappelijk verantwoord en gezond.

Ben jij ook benieuwd hoe de vernieuwde schouwburg eruit ziet? Bekijk dan de foto's hieronder. Op de site van de schouwburg www.schouwburgcuijk.nl lees je wat Hutten voor jou kan betekenen en kun je contact leggen met onze accountmanager Frits Kok: f.kok@schouwburgcuijk.nl.

Zien wij je binnenkort?