Bedrijfswebsite Werken bij Hutten Puur Hutten De Verspillingsfabriek

Smaaklokaal Hutten bestaat één jaar!

Vandaag viert Smaaklokaal Hutten haar eenjarig bestaan. Afgelopen jaar hebben we al veel mensen kennis mogen laten maken met onze huisgemaakte, verse (h)eerlijkheden en ons verhaal met trots mogen delen. En dat elke dag! Het was ook een jaar van continue ontwikkeling. Steeds op zoek blijven naar de beste kwaliteit en het juiste assortiment, soms met een beetje vallen en opstaan.

Het geeft ons veel voldoening dat we al een mooi aantal vaste gasten hebben, die wekelijks terugkeren. Echte Smaaklokaal-fans die ook voor veel mond-tot-mondreclame zorgen en ook via social media hun mening delen. Super om te ervaren dat onze fans zo betrokken zijn. Om onze gasten telkens te verrassen, proberen we ook veel nieuwe recepten uit die we in het Smaaklokaal zelf bereiden en koken. Nieuwe gerechten en drankjes, maar ook ijs en salades bijvoorbeeld. Dat geeft ons veel ruimte om onze creativiteit de vrije loop te laten. Zo blijven we steeds verbeteren en zoeken naar mogelijkheden om echt van betekenis te zijn voor onze klanten. Een ander voorbeeld is de bakfiets, waarmee we sinds deze week bestellingen aan huis of op het werk leveren.

Wat voor mij het leukste is? De passie die ik in dit jaar heb gekregen voor het Smaaklokaal en voor Hutten. Werken voelt niet als werk, het is iedere dag een feestje en ik hoop dat ik dat enthousiasme en die passie ook dit komende jaar mag overbrengen naar onze gasten. Want zonder jullie is er geen Smaaklokaal.

Oh ja, en natuurlijk hebben we vandaag speciale acties om er een extra Smakelijke dag van te maken. Check ze hier. Kom jij ook feestvieren?