Bedrijfswebsite Werken bij Hutten Puur Hutten De Verspillingsfabriek

Smaaklokaal Hutten beste cafetaria van Nederland?

De stembussen zijn geopend! Nee, het gaat niet om politieke verkiezingen. Waar het dan wel over gaat? Over de verkiezing van de beste cafetaria van Nederland! De Snackkoerier, organisator van deze wedstrijd, stelt een lijst samen met de 100 beste cafetaria van Nederland. Kortom, de Cafetaria Top 100. En als het aan ons ligt weten wij wel wie de nummer één moet worden. Smaaklokaal Hutten in Den Bosch! En jij kan ons daarbij helpen!

Maar hoe kan jij ons daarbij helpen? Dat kan je doen door jouw stem uit te brengen op Smaaklokaal als beste cafetaria van Nederland. Want jouw stem is een onderdeel van de totale beoordeling. Die bestaat ook nog uit een vakjury en een mystery guest zal een onaangekondigd bezoek brengen aan de deelnemers. Aan het eind worden alle cijfers naast elkaar gelegd en komt er één winnaar uit de bus.

Bewust snacken

Smaaklokaal werd alweer ruim een jaar geleden geopend. Gasten kunnen hier terecht voor een bewuste snack. Hoe we dat doen? Bij Smaaklokaal wordt er gewerkt met lokale producten. Er zitten geen schadelijke E-nummers in de snacks. Ook wordt er veel waarde gehecht aan het welzijn van dieren en duurzaamheid is ook een belangrijke pijler. Als laatste worden ook alle producten vers en ambachtelijk bereid in eigen keuken. Smaaklokaal werkt dan ook met producten van De Guijt, het duurzame huislabel van Hutten.

Dus wil jij net als ons dolgraag dat het Smaaklokaal team onder leiding van Paul en Tatiana wordt uitgeroepen tot beste cafetaria van Nederland? Breng dan hier jouw stem uit!