Bedrijfswebsite Werken bij Hutten Puur Hutten De Verspillingsfabriek

Snowcones: een ijskoude verrassing tijdens je bedrijfslunch

Om de gasten in onze bedrijfsrestaurants af en toe te verrassen begon ik zo'n twee jaar geleden als Food 'n Mood Maker bij Hutten. Dagelijks sta ik met mijn mobiele stand in restaurants door het hele land om er tijdens de lunch een feestje van te maken. Gasten maakten inmiddels kennis met mijn hangop met vers fruit, verse tosti's en stroopwafels. Vanaf deze week ga ik op pad met mijn nieuwste concept. En hoewel de naam anders doet vermoeden zijn de snowcones toch echt een zomerse traktatie! Ze zijn gemaakt van geschaafd ijs met een siroop in vier bijzondere smaken en vers fruit.

Bij de ontwikkeling van onze concepten bundelen we de krachten van meerdere samenwerkers uit verschillende disciplines. Executive chef Bram Kanters ontwikkelde voor de topping van de snowcones vier siropen: aardbeien/roze peper, koffie/vanille, munt en limoen. Mijn flexibele meubel is onder handen genomen door Maartje Dries van Decor & Styling. Zij zorgde voor een zomerse aankleding met bloemen en de afdeling Marketing leverde de signing.

Scones om voor te smelten
De bedrijfslocaties weten me inmiddels goed te vinden, mijn planning zit lekker vol. Ook ons opstartteam maakt gebruik van mijn 'service'. Zij zijn verantwoordelijk voor het inrichten van de bedrijfsrestaurants die wij overnemen of starten bij nieuwe opdrachtgevers. Het is natuurlijk hartstikke leuk om bij een nieuwe locatie onze nieuwste gasten te kunnen laten zien wat wij verstaan onder gastvrijheid, dat je de verwachtingen van mensen wilt overtreffen. Ik denk dat de snowcones ook weer een daverend succes worden. Moet het zonnetje wel iets meer gaan schijnen natuurlijk.

Zomertoer
Ik heb heel veel zin in mijn zomertoer langs al onze bedrijfsrestaurants. Ondertussen is Bram alweer druk bezig met het ontwikkelen van ons concept voor het najaar. Daarvoor gaat hij iets doen met producten uit De Verspillingsfabriek. Een volgende keer meer daarover!

Wat kan Hutten Business Catering voor jou betekenen? Kijk hier voor meer informatie of neem contact op met een van onze salesmanagers.