Bedrijfswebsite Werken bij Hutten Puur Hutten De Verspillingsfabriek

Spiksplinternieuwe Hutten wagens op de baan

Misschien heb je ze al een keer op de weg gezien: de enige echte Hutten vrachtwagens. Iedere dag zorgen deze trucks ervoor dat er op veel plaatsen in het land genoten kan worden van overheerlijke maaltijden en fruitige sappen. Of het nu om een bedrijfslunch of om een complete bruiloft gaat, iedere dag is het team van transport druk in de weer om alles op tijd op locatie te bezorgen. En vanaf nu krijgen zij extra motorische hulp in de vorm van twee nieuwe vrachtwagens.

Het transport team van Hutten gaat iedere dag de uitdaging aan met een uniek logistiek systeem; compleet in eigen beheer en bestaand uit meer dan tien milieuvriendelijke voertuigen. Mede door de toegenomen drukte ontstond de behoefte om met meer wagens te gaan rijden. Vorige week werd de eerste nieuwe bolide geleverd en in gebruik genomen. Eind juni komt de tweede wagen naar Veghel.

Duurzaam op pad

Productie, logistiek en consumptie zitten binnen Hutten dichtbij elkaar. Door de korte voedselketen leggen de producten en onze chauffeurs minder kilometers af. En dat betekent minder CO2 uitstoot wat enorm belangrijk is om onze wereld ook voor de toekomstige generaties leefbaar te houden. Door de nieuwe wagens zijn wij ook in staat onze producten nog verser bij de gasten te brengen. Wat ons betreft een echte win-winsituatie.

Wil jij meer weten over het MVO beleid van Hutten? Neem dan hier een kijkje.