Bedrijfswebsite Werken bij Hutten Puur Hutten De Verspillingsfabriek

’t Buitenhuys: niets te gek voor jouw feestje

Deze zomer opende 't Buitenhuys na een maandenlange verbouwing haar deuren. Deze prachtige nieuwe eventlocatie in het Brabantse Best staat naast 't Boshuys en is een perfecte plek voor uiteenlopende events. Wat kun je er dan organiseren? Om je een idee te geven van wat er zoal mogelijk is, heb ik drie opties voor je op een rijtje gezet. Laat je inspireren!

Voor de zaak

Een sterk team is onverslaanbaar. Een hechte groep mensen, die voor elkaar door het vuur gaan. Hoe krijg je dat voor elkaar? Teambuilding! De omgeving van 't Buitenhuys is er bijzonder geschikt voor. Met een bosrijk gebied en Museum Bevrijdende Vleugels om de hoek, is er in de directe omgeving al veel mogelijk. Out of the box? Werk je dan eens letterlijk in het zweet met je team tijdens een intensieve work-out om vervolgens lekker bij te komen bij de open haard. Een uniek exemplaar, deze oude CV-ketel uit een Franse fabriek. Aan het einde van de dag blik je tijdens een diner samen met je collega's nog eens rustig terug op deze geslaagde dag. Samen met jou bouwen wij graag verder aan het succes van jouw organisatie!

Ook voor zakelijke besprekingen is 't Buitenhuys een prima locatie. Laat je inspireren door de natuurrijke omgeving en neem plaats op een van de stoere boombanken. Een geluidsinstallatie en een podium maken het organiseren van congressen, workshops en seminars ook mogelijk.

Voor jezelf, je vrienden of familie

De verjaardag van oma die de magische leeftijd van honderd jaar bereikt, oom Piet die de hand van Abraham heeft geschud of je dochter Sanne die zich eindelijk tiener mag noemen. Wat de aanleiding ook is, in 't Buitenhuys maken we elk feest persoonlijk en bijzonder. En nog leuker: wij regelen alles, leggen jou en je gasten in de watten, zodat jij zelf ook volop kunt genieten van jouw feest. Van heerlijk eten en drinken tot de DJ die jouw gasten laat swingen.

Voor jouw bruiloft

Yes, je gaat trouwen. Een heerlijke tijd van voorbereidingen op jullie grote dag breekt aan. En ja, die roze wolk gaat vaak ook gepaard met de nodige stress. Wie gaan we uitnodigen? Hoe ziet onze bruiloft eruit? Wat voor kleding gaan we dragen? En, zeker zo belangrijk: waar gaan we feesten? Ook voor jouw bruiloft is 't Buitenhuys een meer dan prima plek. Heb je bijvoorbeeld wel eens gehoord van een trouwfeest met foodtrucks of een Central Park themafeest? Of een DJ die jouw gasten vanuit een Volkswagenbusje entertaint? We vertellen je er graag meer over. Houd je niet van te veel poespas en wil je een traditioneel feest in onze bosrijke omgeving , dan kan dat uiteraard ook. Tijdens de Open Trouwlocatie Route van zondag 27 september vertel ik je graag meer over de vele opties voor een bruiloft bij 't Buitenhuys.

Lijkt het jou wat om bij 't Buitenhuys jouw feest of zakelijke bijeenkomst te organiseren? Neem dan contact op met mij, Kevin van Hooft. Dat kan per mail, kevin.vanhooft@hutten.eu, of telefonisch via 06 – 81270193. Ik hoor graag van je!