Bedrijfswebsite Werken bij Hutten Puur Hutten De Verspillingsfabriek

Taleninstituut Regina Coeli opent vernieuwd gastenverblijf

Language Institute Regina Coeli in Vught opende dit weekeinde officieel haar vernieuwde pand, inclusief het luxe gastenverblijf 'De Eikenheuvel'. Het kersverse onderkomen van het gerenommeerde taleninstituut werd feestelijk geopend door televisiepresentator Paul de Leeuw.

Daarnaast gaven zuster Annette, Menno Lanting en Jos Burgers interessante lezingen. Regina Coeli, ook wel bekend onder de naam 'De Nonnen van Vught', heeft net als Hutten gastvrijheid, persoonlijke aandacht en exclusiviteit hoog in het vaandel staan. Al jaren verzorgt Hutten het eten en drinken voor de medewerkers en gasten van Regina Coeli, waar mensen in alle rust in een (zeer) korte tijd een vreemde taal beter willen leren beheersen.

Multi Services
Met de komst van De Eikenheuvel is onlangs ook Hutten Multi Services (HMS) aangehaakt. HMS verzorgt de operationele aansturing van verschillende soft services binnen de facilitaire organisatie. Bij Regina Coeli zijn dat onder meer de housekeeping, technische dienst, receptie en catering.

Eikenheuvel
Tijdens een taalcursus kunnen gasten overnachten in De Eikenheuvel. Door te overnachten wordt het effect van de taaltraining vergroot en kunnen cursisten zich nog beter concentreren op het leren van een vreemde taal. In het gastenverblijf is ook restaurant-bar Eatwell gevestigd, waar uitgebreide lunchbuffets, driegangendiners, hapjes en drankjes te bestellen zijn. Cursisten beoordelen het verblijf in Vught met een 9,5.