Bedrijfswebsite Werken bij Hutten Puur Hutten De Verspillingsfabriek

‘Team Liander is het neusje van de zalm’

De samenwerkers van onze bedrijfscateringlocatie bij Liander mogen trots zijn op zichtzelf. Na slechts een paar weken 'draaien' in het prachtige verbouwde pand van Liander in Duiven, kregen ze een mooi compliment van Wenda Scholte, directrice Klant en Service van Alliander (het moederbedrijf van Liander). Ze sprak haar waardering uit en raakte daarmee precies de kern van wat wij bij Hutten willen betekenen voor de ander. En daar werden wij wel even stil van.

Onze locatieverantwoordelijke in Duiven Leendert Jan Mulder deelde de woorden van Wenda met ons: 'Ze zijn het neusje van de zalm; de trekpleister van Duiven. Ik heb het hier over onze 'Hutten-mannen en vrouwen', de vriendelijkste koffiemakers, de lichtpunten van de dag. Het is ongelofelijk wat zij doen. Je gaat er heen om een bakje koffie te halen en je krijgt een 'fijne dag'. Wie krijgt dat tegenwoordig nog voor elkaar met servicegerichtheid? Ik vind het knap. Ik voel me iedere keer echt welkom en drink daarbij ook nog eens een ontzettend lekkere kop koffie. En ik ben niet de enige die zich verbaast over de inspirerende warmte, aandacht en vriendelijkheid. En het zijn niet alleen de koffiemakers. Het hele team van Hutten begrijpt hoe je werkelijk iemand klant kunt laten voelen. Ik heb ze stiekem geobserveerd en wat blijkt: het zijn de kleine dingen die het grote verschil maken. Net dat stapje meer zetten, met je meedenken en het jou gemakkelijk maken. En altijd met dezelfde passie, pretogen en oprechte interesse. Het inspireert mij om zelf ook dat stapje meer te zetten en daarmee het grote verschil te maken.'

De kleine dingen die het grote verschil maken

Zeg nou zelf, van zo'n warm compliment gaat je hart toch sneller kloppen? Het geeft ons in ieder geval energie waar wij weer inspiratie uithalen. Het team van Hutten heeft inmiddels haar draai in het nieuwe pand goed gevonden en ziet nog elke week het aantal gasten groeien. De netbeheerder heeft bij de verbouwing voor ogen gehouden dat het pand een plek moest worden voor ontmoeting en flexibel (samen) werken. Bij de verbouwing is zoveel mogelijk gebruik gemaakt van de bestaande gebouwen en hebben bruikbare materialen een tweede leven gekregen. Zo is de binnengevel fraai gemaakt met afvalhout, doen de plafondplaten op de werkvloer weer dienst en zijn de kuipen van de stoelen in het restaurant gemaakt van gebruikte frisdrankflessen. Het gebouw wekt door onder andere zonnepanelen meer energie op dan het verbruikt. Check het filmpje voor een impressie!

Natuurlijk kun je ook zelf komen kijken hoe bijzonder dit gebouw is. Bovendien kun je dan zelf ervaren hoe lekker de koffie smaakt. Gezet met dezelfde passie en oprechte aandacht zoals Wenda Scholte die elke dag beleeft. Je bent van harte welkom!