Bedrijfswebsite Werken bij Hutten Puur Hutten De Verspillingsfabriek

Team Ricoh op inspiratietour door Nederland

Na een mooi en bewogen jaar spreekt Ricoh haar waardering uit naar Hutten. We hebben keihard gewerkt dit jaar en onze KPI's gehaald. Daarom kende Ricoh ons als cateringteam een bonus malus toe. Het doel van de dag is een educatieve invulling die bijdraagt aan creativiteit en inspiratie. Daar gingen we dan op vrijdag 3 juli in een bus (met airco!), volgeladen met heerlijke proviand en een polaroid camera op zak om alle inspiratie vast te leggen. Het programma bleek zo mooi dat ook onze CFM Managers Bert en Bianca van Ricoh besloten mee te gaan.

Het programma: vanuit Ricoh naar de Markhallen in Rotterdam, Microsoft Office, Cargill, Liberty Global en de Foodhallen in Amsterdam en afsluiten bij Don Curado in Den Bosch. In de bus hielden we een interview met Bert en Bianca, gevolgd door een quiz over Hutten en een komische quiz met weetjes over ons team. Aangekomen in Rotterdam kregen we een presentatie en een rondleiding achter de schermen. Wat een te gek gebouw is dit. Op de vloer mochten wij onszelf voorzien van allerlei heerlijkheden in deze geweldige ambiance. Bert en Bianca konden helaas niet de hele dag met ons op pad en dus hebben we hen met een knapzak op de trein gezet en gingen wij verder.

Door naar Amsterdam, waar we geweldig ontvangen werden bij Microsoft door Pascal Paashuis. Even kennismaken bij Cargill en toen een geweldige lunch bij Microsoft. Graag bedanken wij het team van Microsoft & Cargill voor de geweldige gastvrijheid. Vervolgens zijn we voor de deur van Liberty Global afgezet om geweldige inspiratie op te doen daar. Wouter Schoemaker stond al ons op te wachten. Vooral de dames van de espressobar konden hier helemaal los op inspiratie. Nieuwe recepten, leuke ideeën en mooie kleurrijke variaties waren het gevolg. Wouter heeft in geuren en kleuren verteld over zijn dagelijkse uitdagingen en over de verschillen in de dagelijkse werkcultuur tussen Brabant en de Randstad. Dank je wel Wouter!

Zo, het serieuze gedeelte zit erop! Door naar de Foodhallen in Amsterdam. Een oude revisie-tramhal volledig omgetoverd tot een groot food walhalla met barretjes, restaurantjes, pizzatentjes, oesterbarretjes, crêpewinkeltjes en talloze andere gezellige concepten. Wat een gezelligheid, inspiratie en vooral heerlijke momenten om samen te delen. Goede wijn, lekkere biertjes, goede gesprekken en veertien leuke mensen! Wat een topdag! Mede dankzij de organisatie van Astrid van Berlo, Joris Dikmans en uiteraard Adrienne en Mark Scheffers van Corio.

Voldaan gingen we om 18.30 uur weer terug in de bus onder het genot van een koud biertje! Met veel plezier denken wij terug aan deze dag. Heel erg bijzonder om dit samen mee te mogen maken, delen en te vertellen.

Wat een Werkgeluk!