Bedrijfswebsite Werken bij Hutten Puur Hutten De Verspillingsfabriek
Header Blog Hutten 1800x600 23 hash8aa06933fa4fb7fa

Themafeesten 2.0: van concept tot feestthema

Themafeesten maken een comeback. En dat is niet gek. Want zo’n feest is veel meer dan een ‘verkleedpartij’. De meeste themafeesten die wij mogen organiseren zijn maatwerk, waarvoor heel goed is nagedacht over de boodschap, het doel en de ontvangers. Eigenlijk dekt ‘themafeest’ dus ook niet de lading, maar is het meer een concept dat op maat is uitgewerkt tot feestthema. De meest gehoorde reden waarom werkgevers zo’n feest geven is om mensen in een andere setting elkaar te laten ontmoeten, om te ontspannen, om samenwerking te stimuleren of bedrijfsdoelstellingen op een ludieke manier over te brengen.

Zo is het festivalthema een prima idee in de zomer om mensen vast in een ongedwongen vakantiesfeer te brengen. Of stap uit je comfortzone en kies voor een maatschappelijk thema zoals ‘Future’. Onze hospitality dames in witte jassen ontvangen je gasten in het ‘future lab’ met een pilletje (amuse) en een reageerbuis (drankje) en laten hen later op de avond insecten proeven. Of je gaat voor super classy zoals bij de Great Gatsby-party die we onlangs mochten organiseren in het Evoluon in Eindhoven. Daar hoef ik verder niets over te zeggen, de beelden zeggen genoeg.

Bij Hutten hebben we veel zelf in huis om jouw feest tot een succes te maken. Natuurlijk het lekkerste eten en drinken, een diversiteit aan locaties, maar ook de styling doen we dus zelf. Onze afdeling decor heeft een groot magazijn met materialen en je kunt het zo gek niet bedenken of onze jongens timmeren het in elkaar. Wat we niet zelf doen, denk hierbij aan bijpassend entertainment, doen we samen met onze vaste en betrouwbare partners. Graag maken wij jouw feest compleet! Door de ontwikkelingen in de markt en wensen van gasten op de voet te volgen, zijn we helemaal op de hoogte van de laatste trends en kunnen we een waardevolle sparringpartner zijn voor jouw event.

Lijkt het je wel wat zo’n om een concept uit te werken tot een geweldig themafeest, neem dan gerust contact met me op, ik denk graag met je mee! Mail me op sacha.vanlanen@hutten.eu of bel: 06 - 29028640.