Bedrijfswebsite Werken bij Hutten Puur Hutten De Verspillingsfabriek

Topshelf Open: vergaderen op een unieke locatie

Op zoek naar een inspiratievolle omgeving voor een zakelijk overleg of een presentatie? Denk dan eens aan het internationale tennistoernooi Topshelf Open in Rosmalen. Daar is in juni een aantal unieke pop-up vergaderlocaties beschikbaar. Ze geven je de kans om in een sportieve omgeving relaties en collega's te ontvangen. Na afloop van jouw meeting kun je samen gaan genieten van toptennis, smaakvol eten en drinken en een prachtige ambiance.

Op maandag 8 juni start in Rosmalen de 26e editie van Topshelf Open. Ook dit jaar belooft het weer een groot spektakel te worden. Vele bekende namen reizen af naar het Brabantse land om daar de optimale voorbereidingen te treffen voor het wereldberoemde grastennistoernooi Wimbledon. Hutten creëert in samenwerking met Topshelf Open dit jaar de mogelijkheden om op deze locatie zakelijke meetings te organiseren.

Culinaire topprestatie

Hutten streeft ernaar om iedere keer een topprestatie te leveren en de verwachtingen van onze gasten te overtreffen. Wij willen echt iets toevoegen op culinair gebied en met onze oprechte gastvrijheid onze gasten nog meer verwennen. Net als voor de tennissers is het onze sportieve uitdaging om het beste in onszelf naar boven te halen.

Vergaderen, toptennis en culinair genieten. Een perfecte match!

Lees hier alles over prijzen en mogelijkheden.