Bedrijfswebsite Werken bij Hutten Puur Hutten De Verspillingsfabriek

Van een kantooromgeving naar een ontmoetingsplek voor collega’s

Onze kantooromgeving verandert steeds meer van een plek om te werken naar een plaats om collega’s en relaties te ontmoeten. Het kantoor wordt een ontmoetingsplek, waarbij gastvrijheidsdiensten onmisbaar zijn. Bij Hutten staat het leveren van gastvrijheid al meer dan tachtig jaar centraal. 

Wij signaleren steeds vaker de overstap naar Het Nieuwe Werken en de groeiende vraag naar hospitality-diensten in het algemeen. Dit heeft ons ervan overtuigd dat de markt meer nodig heeft dan cateringdiensten alleen. Daarom gaan wij verder. We voegen waarde toe als medewerkers en gasten van onze opdrachtgevers bij hun bezoek aan het bedrijf de missie, visie en kernwaarden van de organisatie moeten ervaren.

Topkwaliteit wordt aangegeven met vijf sterren. Wij spreken liever over zes sterren. De overtreffende trap? Dat is wel het doel. Het leveren van gastvrijheid is mensenwerk en het borgen van de kwaliteit van de service is van levensbelang. 

Wij hanteren de volgende zes sterren:

  1. Gastvrijheidsarchitectuur
  2. Het beste automatiseringssysteem
  3. Gekwalificeerde samenwerkers
  4. Maximale flexibiliteit
  5. De beste kwaliteit
  6. Optimale samenwerking

Het uitstralen van gastvrijheid is vooral mensenwerk en het borgen van de kwaliteit van deze service is altijd een uitdaging. Daarom is de samenwerking tussen het hospitalityteam en het cateringteam binnen een bedrijf ontzéttend belangrijk. Ons hoofd hospitality stuurt niet alleen de hospitalitysamenwerkers aan, maar zorgt zelf voor optimaal klantencontact. Het team is er samen verantwoordelijk voor dat de gasten zich optimaal welkom voelen. De ontmoetingsbegeleider zorgt ervoor dat de gast zich volledig kan richten op het doel van de bijeenkomst en dat alle randzaken tot in detail perfect zijn geregeld. Afhankelijk van de organisatie kunnen deze randzaken verschillen van vervoer tot een lunch tijdens een meeting. Onze gastvrouwen, -heren dragen op eigen wijze hun steentje bij aan de gewenste gastvrijheid. Hoe dan ook: de gastvrijheidsconcepten die op maat zijn geschreven voor onze opdrachtgevers worden door onze hospitalitysamenwerkers perfect tot uitvoering gebracht.

Wil je in meer weten over Hutten Hospality Services? Neem dan contact komen met ons op via de website van Hutten.