Bedrijfswebsite Werken bij Hutten Puur Hutten De Verspillingsfabriek

Vanaf vandaag: Pop-up restaurant tussen de aspergebedden!

Ieder jaar kijken veel mensen reikhalzend uit naar de start van het aspergeseizoen. Ondertussen is deze al enige tijd onderweg. Om extra te kunnen genieten van deze lekkernij start vanaf morgen het event 'Asperges in het veld'. In Cromvoirt biedt aspergekwekerij Verhoeven je de mogelijkheid om in een speciale omgeving diverse aspergegerechten te consumeren. Een bijzondere beleving waar je bij moet zijn!

Vanaf 20 mei wordt er een pop-up restaurant ingericht tussen de aspergebedden van Kwekerij Verhoeven. Iedere dag zullen hier de lekkerste asperges voor jou worden geserveerd. 'Asperges in het veld' wordt georganiseerd voor de liefhebber van dit product. Of je nu met je familie wil genieten of zakelijke partners op een unieke locatie wilt ontvangen, het is allemaal mogelijk.

Kort genieten

Tot en met 29 mei kan je komen proeven van de asperges in het tijdelijke restaurant. Een aantal van deze dagen zal er worden gekookt door topchefs van bekende restaurants uit de omgeving. Op 'sterrenniveau' verzorgen Richard Merks, Edwin Kats, Thijs Vis en Gerrit Greveling 4 gangen lunches en 5 gangen diners. Op de overige dagen zijn 3 gangen lunches en 4 gangen diners beschikbaar. Deze worden verzorgd door Hutten.

Voordat je het weet is deze unieke kans om asperges bij een kwekerij te eten voorbij. Wij willen je er dan ook graag op wijzen dat je slechts een korte tijd kan genieten van de asperges. Voorkom dan ook teleurstellingen en zorg ervoor dat je een plaats, voor minstens vier personen, van tevoren reserveert.

Laat je informeren en kom ook genieten van 'Asperges in het veld'.