Bedrijfswebsite Werken bij Hutten Puur Hutten De Verspillingsfabriek

Waarom heet een collega bij Hutten geen collega?

Bij Hutten hebben we samenwerkers. Geen werknemers of collega's. Waarom? In onze bedrijfscultuur gaat het om samenwerken, het samen doen, elke dag weer. We hebben elkaar nodig om tot het beste resultaat te komen. Zo kunnen we samen van buitengewone betekenis zijn voor anderen. Hutten bestaat uit ruim 1500 samenwerkers in veel verschillende disciplines. Zo'n sterk netwerk van samenwerkers, met verbanden dwars door de organisatie, is niet alleen handig voor het delen van kennis vinden wij. Daarom hebben we nog meer activiteiten uitgewerkt om samen te doen binnen Hutten: Samen Voordeel, Samen Delen en Samen Geven.

Hutten stelt het geluk van haar samenwerkers centraal. We zijn trots op iedere samenwerker. En we doen er dan ook veel aan om hen dat Hutten-familiegevoel te laten ervaren. Want zo voelen we dat bij Hutten: dat we een familie zijn. We respecteren je zoals je bent, communiceren open met elkaar, willen er voor elkaar zijn. Onze cultuur maakt ons sterk en uniek. Hiermee onderscheiden we ons. Als je je gelukkig voelt, kun je alles aan. Dan kun je met passie je werk uitdragen en met die energie geluk overbrengen op andere mensen. Dan blijf je dicht bij jezelf, dan ben je echt en oprecht. En dat voelen mensen. Of dat nu medewerkers, gasten of patiënten van opdrachtgevers zijn. We steken veel energie in het bewaken en in stand houden van het geluk van onze samenwerkers en onze unieke cultuur. We delen trotsmomenten als we samen een geweldig resultaat hebben behaald en besteden aandacht aan iedere bijzondere gebeurtenis. Persoonlijke en oprechte aandacht. Verjaardagen, jubilea, behaalde certificaten of diploma's, geboorten, sterfgevallen, huwelijk en afscheid, ze gaan niet zonder aandacht voorbij. We organiseren borrels, afdelingsuitjes en activiteiten buiten het werk. Samen fun, werken bij Hutten is gewoon ontzettend leuk!

Samen Delen
Met Samen Delen kunnen we elkaar binnen Hutten helpen, elkaar iets gunnen en voor elkaar klaar staan. Met alle 1500 samenwerkers samen weten en hebben we namelijk ontzettend veel en door dat te delen zijn we samen enorm rijk. Of het nu gaat om uitlenen van een skibox voor de vakantie of om het lenen van serviesgoed voor een feestje. Samen Delen is een platform waar vraag en aanbod van samenwerkers samen worden gebracht!

Samen Voordeel
Alle samenwerkers van Hutten kunnen gebruik maken en genieten van voordelen die Hutten voor haar samenwerkers regelt. Denk aan kortingen op een dagje Dolfinarium, op een high tea bij de Broederkapel of op festivaltickets. Maar bijvoorbeeld ook korting op vakanties en bijvoorbeeld de zorgverzekering die samenwerkers via Hutten goedkoper af kunnen sluiten.

Samen geven

Met Samen Geven betrekken we alle samenwerkers bij projecten en goede doelen. Iedere samenwerker kan zelf een goed doel aandragen en daar donateurs voor werven via ons sociale intranet Mijn Hutten. Samenwerkers ontvangen van Hutten een sociaal kapitaal waarmee hij of zij zelf kan bepalen welk goede doel dat op Mijn Hutten staat hij of zij wil steunen.