Bedrijfswebsite Werken bij Hutten Puur Hutten De Verspillingsfabriek

Welkom in de Hutten@home winkel!

Afgelopen donderdag was het dan zover. Na een wekenlange verbouwing van de De Guijt ruimte, was hier de officiële opening van de Hutten@Home winkel. De Hutten@Home winkel heeft een plek gekregen in de De Guijt ruimte waarmee het samenwerkers de mogelijkheid biedt gebruik te maken van het gemak om na het werk producten direct in de winkel te kopen! Met een doorgeknipt lint, onze huisgemaakte limonades en bitterballen van De Guijt werd de winkel in het Hutten Culinair Centrum (HCC) in Veghel geopend.

De Hutten@Home winkel is een plek waar de samenwerkers van Hutten terecht kunnen voor het kopen van producten van o.a. De Guijt snacks, melk, sappen, limonades, maaltijden, soepen, muesli's en sauzen! Het assortiment in de winkel is een afspiegeling van hetgeen dat wordt aangeboden op het online platform van Hutten@Home.

Hutten@Home website

De Hutten@Home website is dus het online platform voor deze winkel. Alles wat op deze website besteld wordt, kan afgehaald worden in de winkel. Het assortiment wordt hier de komende weken flink uitgebreid met o.a. vleeswaren, groenten en fruit, kleine snacks en nog veel meer! Op dit moment zijn we met een pilot in Veghel bezig om daarna de mogelijkheden voor een uitrol naar en op andere locaties te bekijken!

De openingstijden van de Hutten@Home winkel zijn van maandag tot en met vrijdag van 15.30 uur tot 17.30 uur. Ik nodig je van harte uit om een kijkje te nemen in de ruimte en uitleg te geven over het assortiment en de mogelijkheden.

Ben jij benieuwd hoe de ruimte eruit ziet? Check dan de foto's en het filmpje!