Bedrijfswebsite Werken bij Hutten Puur Hutten De Verspillingsfabriek

Wie wordt de chef van morgen?

Eind november ging ik samen met Carlo van Nuland naar het Summa College in Eindhoven. Onze missie: leerlingen werven voor het volgende leerjaar dat loopt van september 2016 tot augustus 2017. De interesse van de jongeren, die de opleiding horeca of brood en banket volgen, was er volop en de kleine gerechten die we presenteerden gingen erin als koek. We hadden 300 salades van rode Quinoa met tartaar van gemarineerde tonijn, wasabi-mayonaise, grapefruit, radijs en een kletskop van zwart sesamzaad klaargemaakt.

Tijdens de diapresentatie konden de koks in spe kennismaken met het brede scala van het culinair dat Hutten kent. Deze keer hadden we de nadruk meer gelegd op Hutten Event Catering (HEC). Zowel intern, denk aan het verzorgen van lekker eten en drinken bij rondleidingen en diners in het Hutten Culinair Centrum in Veghel, als op locatie voor een feest. We legden hier de nadruk op omdat gebleken is dat veel jonge koks een voorkeur hebben voor à la carte restaurants met of zonder ster.

Kennis en kunde in huis
Wij hebben de koks, kennis, producten en het enthousiasme in huis om de leerlingen optimaal te begeleiden bij hun verdere stappen in de horecawereld. Wil jij graag vanaf het nieuwe jaar onderdeel uitmaken van Hutten? Kijk dan op onze pagina 'Werken bij Hutten'. De deur bij Hutten staat voor jou open. En die ster? Die zit bij ons al in het logo!