Bedrijfswebsite Werken bij Hutten Puur Hutten De Verspillingsfabriek

Yes, met zes concepten naar De Lekkerste Wedstrijden

We did it again! Afgelopen maandag vertrokken we vol spanning naar Delft voor de voorronde van De Lekkerste Wedstrijden. We hebben twee titels te verdedigen en het wordt dus spannend of we net zo goed gaan scoren als afgelopen jaar We doen in 2016 mee in zes categorieën. Voor vijf categorieën hebben we ons al geplaatst voor de finale en voor de zesde: het Lekkerste Broodje Horeca, was dus maandag de voorronde. En… het lukte ons om ook die finale te bereiken met een 'smaakvolle, creatieve creatie', aldus de jury. Supertrots, want maar 40% van de deelnemers ging door naar de finale!

De Lekkerste Wedstrijden zijn vakwedstrijden die elk jaar georganiseerd worden door Stichting De Lekkerste Wedstrijden in samenwerking met Koninklijke Horeca Nederland en SVO vakopleiding food tijdens de Horecava. En ik heb nu alweer zin in januari 2016! Dit jaar wonnen we twee hoofdprijzen, de wisselbokaal van Hanos en meerdere sponsorprijzen. Onze kok Eric van Helvoort won met 'Barstensvol levenslust' in de categorie Lekkerste Kindermenu en Rik van Kempen sleepte de sponsorprijs van Lebo Kaas in de wacht voor het Lekkerste Broodje Horeca. Samen met Jack Mezenberg ontwikkelde ik 'Hollands Gemekkerrr', waarmee we de hoofdrijs wonnen in de categorie Lekkerste Broodje Catering. Voor Hollands Gemekkerrr wonnen we ook de wisselbokaal van Hanos, en die moesten we maandag weer inleveren. Maar we gaven hem met gepaste trots terug, want wat stond hij toch mooi bij ons op kantoor. Wij gaan er alles aan doen om onze titel te prolongeren en er voor te zorgen dat de beker weer het hele jaar te bezichtigen is bij Hutten.

On the move
Nieuw dit jaar is de vakwedstrijd Lekkerste Broodje 'On the move' voor ondernemers en medewerkers werkzaam van 'on the move' eetgelegenheden, zoals trein-, bus, tankstations, vliegvelden en high traffic locaties. Ook daar gaan we aan meedoen. De andere categorieën zijn dus: Lekkerste Broodje Catering, Lekkerste Broodje Horeca, Lekkerste Kindermenu van Nederland, Lekkerste Broodje Hamburger finest en Lekkerste Broodje Hamburger fastest.

Sneak preview op de Hutten Ideeëntuin
Natuurlijk wil ik nog niets verklappen over de ingrediënten van het Lekkerste Broodje Horeca. Maar bezoekers aan de Ideeëntuin van aankomende dinsdag 8 december kunnen alvast voorproeven! En… we verklappen dan wel alvast de naam. Wil jij dus een primeurtje? Kom dan dinsdag naar de Ideeëntuin. Aanmelden kan hier.

En eh… Kom jij ons ook aanmoedigen op 11, 12 of 13 januari 2016?

Meer lezen over onze winnende concepten van vorig jaar doe je hier.