hutten_bakkkerij_header.JPG

Ontdek Hutten

Let's bake the world
a better place

Hutten heeft een eigen bakkerij! Deze bakkerij is ontstaan door de overname van Bakkerij Kentalis Compas door Hutten. De producten uit de bakkerij van Hutten worden ontwikkeld vanuit het gezondheidsbeleid waarin ingezet wordt op minder suiker, minder zout en minder vet, waarbij gewerkt wordt met de volle dierlijke varianten vet. Hutten experimenteert hier momenteel al mee bij het ontwikkelen van nieuwe producten. Minder suiker betekent dat Hutten ook echt minder suiker toevoegt en zoveel mogelijk natuurlijke suikers gebruikt.

De heerlijke koeken en worstenbroodjes van Bakkerij Kentalis Compas komen sinds september 2015 uit de nieuwe bakkerij van Hutten in Veghel. Het oorspronkelijke doel van Bakkerij Kentalis Compas was oud-leerlingen en andere cliënten met gehoorproblemen, die niet aan een reguliere baan kunnen komen, een zinvolle dagbesteding aan te bieden in een aangepaste en prettige werkomgeving. Hutten staat volledig achter deze doelstelling en heeft ruim 15 jaar ervaring met het werken met deze doelgroep.
Inmiddels vinden ook andere mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt er een werkplek. Daarnaast staan duurzaamheid en ambacht in de bakkerij centraal. In de bakkerij gaan we ook aan de slag met het ontwikkelen van producten vanuit het gezondheidsbeleid, zoals muffins, appelflappen, brownies en eierkoeken met minder suiker, vet en zout.

Een kijkje in onze bakkerij!

Volg ons verhaal

Contact

088 706 1200

Mail ons

Kom langs