hutten_bakkkerij_header.JPG

Ontdek Hutten

Let's bake the world
a better place

Hutten heeft een eigen bakkerij! De bakkerij behoorde ooit toe aan Kentalis Compas, maar werd in 2015 overgenomen door Hutten.

De meeste bakkers hebben een gehoorbeperking. Dus gebruiken ze niet veel woorden, maar hun handen des te meer. Om te communiceren en al dat ambachtelijke lekkers te kneden, rollen en bakken. In onze zorgbakkerij ruikt het altijd lekker. Heerlijk zoet als we koekjes, muffins, brownies of ons bananenbrood van geredde en overrijpe bananen bakken. Lekker kruidig als onze worstenbroodjes in de oven zitten. Of naar chocola! Want uit onze patisserie komen de geurigste brokken pure chocola, maar ook fijne bonbons met verrassende vullingen. Altijd met aandacht en het grootste geduld gemaakt. En met de beste ingrediënten natuurlijk. We bake the world a better place en dat proef je.

Het oorspronkelijke doel van Bakkerij Kentalis Compas was oud-leerlingen en andere cliënten met gehoorproblemen, die niet aan een reguliere baan kunnen komen, een zinvolle dagbesteding aan te bieden in een aangepaste en prettige werkomgeving. Hutten staat volledig achter deze doelstelling en heeft ruim 15 jaar ervaring met het werken met deze doelgroep. Inmiddels vinden ook andere mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt er een werkplek. 

Een kijkje in onze bakkerij!

Contact

088 706 1200

Mail ons

Kom langs